Ovo je najgledaniji film na streaming platformama u zadnjih godinu dana – Jabuka.tv

Ovo je najgledaniji film na streaming platformama u zadnjih godinu dana

Nastavak filma ”Princ otkriva Ameriku” (”Coming to America” iz 1988.) postigao je krasan rekord.

Najgledaniji je naslov u prvom vikendu na američkim streaming platformama u zadnjih godinu dana, što znači da je potukao blockbuster Wonder Woman 84 i Borata 2.

Kritike baš nisu blistave, no na to ne trebate poklanjati previše pažnje, film je dopadljiv unatoč tome što su Eddie Murphy i nekoć planetarno popularni Arsenio Hall ostarjeli za tri desetljeća, i dalje igraju po nekoliko likova, što poprilično usporava ritam radnje, ali tako je bilo i u originalu.

Srećom, Jermaine Fowler u ulozi nezakonitog sina nekadašnjeg princa Akeema iz Zamunde (Eddie Murphy sada je postao kralj) unosi poprilično dinamičnosti u svoje scene, a nije loša ni Leslie Jones kao njegova vulgarna mama Mary, piše Jutarnji list.

Produkcija je impresivna, tek nešto malo zaostaje za ekscentričnim luksuzom iz prvog filma, koji je, uzgred, potpisao John Landis, redatelj sjajnog ”Kola sreće” i prenapuhane ”Braće Blues” (što vrijedi, kad ga svi smatraju kultnim hitom).

U odnosu na njega, Craig Brewer (pamtimo ga po vrlo dobrom glazbenom filmu ”Gužva i frka” s Terrenceom Howardom) nije obavio ništa lošiji posao, čak je utrpao i puno politički korektnih scena koje nas uopće ne živciraju.

Eddie Murphy napokon otkrio zašto nije glumio zadnjih šest godina

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.