Ovih 5 beauty-trikova s kremom za ruke malo tko zna, a doista su sjajni

Ili je u našoj torbici, na pisaćem stolu ili pored kreveta: uvijek imamo negdje na dohvat ruke pakiranje kreme za ruke. I to je dobro – jer s njom se može puno više od njegovanja ruku.

Bori se protiv ispucanih vlasi

Krema za ruke je nešto isključivo za ruke? Pogrešno! Kremu za ruke slobodno možeš nanijeti na vrhove kose. Tamo će sprječavati pucanje kose. Ali, pazi da naneseš tek malu količinu– inače će kosa biti previše masna.

Sprječava statični elektricitet na odjeći

Haljina se stalno lijepi za čarape jer su oboje napunjene statičkim elektricitetom? I ovdje pomaže malo kreme za ruke. Jednostavno natrljaj malo kreme na ruke te nanesi na čarape.

Otklanja make-up

Razmrljala ti se maskara ili se razmazao ruž za usne, a nemaš kod sebe sredstvo za uklanjanje make-upa? Nema problema – krema za ruke će pomoći! Stavi malo kreme na maramicu te lagano obriši mrlju od make-upa.

Zamjenjuje ulje za nokte

Kad si mažeš ruke kremom stavi dodatnu količinu kreme na pokožicu oko noktiju te je umasiraj kružnim pokretima. Naime, krema za ruke može bez problema zamijeniti ulje za nokte, prenosi miss7.hr.

Čisti cipele

Na putu si na važan sastanak i primijetila si da ti se cipele više ne sjaje? Jednostavno stavi malo kreme za ruke na maramicu te prebriši time cipele. Ali, oprez: ovaj trik pali jedino na cipelama s glatkom kožom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.