Ovi jeftini automobili uskoro bi mogli postati vrijedni

Matt Richardson koji vodi YouTube kanal Furious Driving, testira široku paletu klasičnih i modernih vozila te održava vlastitu flotu retro modela.

A sada je podijelio svoja razmišljanja o tome koji bi rabljeni automobili uskoro trebali postati kolekcionarski primjerci pa bi im stoga u nadolazećim godinama vrijednost mogla značajno porasti.

U nastavku pogledajte neka od vozila za koje Richardson vjeruje da će dospjeti među klasike pa savjetuje vozače da ulože u njih ako žele uskoro kupiti novi automobil, prenosi N1 televizija.

Audi A2

Richardson navodi da je riječ o odličnim malim automobilima koji su se proizvodili od 1999. do 2005. godine.

Sjajni su, započeo je Richardson pa nastavio: Zadatak je bio napraviti mali, a ne jeftiniAudi, koji bi izgledao vrhunski. Ono što volim kod njega je to što je bio znak pametnog dizajna, kao i pomicanja granica kada je riječ o proizvodnoj tehnici, a dizajniran je da bude nevjerojatno lagan i učinkovit.

Kako prenosi express.co.uk, Richardson preporučuje upravo Audi A2, najmanji model koji je marka proizvodila tijekom kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, navodeći da bi to vozilo trebalo biti prvi budući klasik. Ako razmišljate o kupovini ovog automobila, trebali bi to učiniti čim prije jer mu je već sada cijena porasla na oko 5.870 eura.

Ford Ka

Richardson smatra da bi vozači koji kupe Ford Ka mogli lijepo zaraditi na njemu u nadolazećim godinama. Dodaje da je u pitanju mali auto kojeg je jeftino voziti, ali za volanom ćete imati nevjerojatan osjećaj i upravo je ta kombinacija ono što ga čini fantastičnim vozilom.

Fiat Multipla

Richardson tvrdi da one koji razmišljaju o kupovini ovog automobila ne bi trebali dopustiti da ih obeshrabri ružan izgled vozila te dodaje da bi ovaj primjerak uskoro mogao postati kolecionarski.

Zvučim malo kontroverzno i ovo će možda biti nepopularna odluka za neke, ali mislim da je ovo definitivno budući klasik jer je tako drugačiji i ikoničan, kazao je Richardson, dodajući da je ovaj model koji se proizvodio od 1998. do 2004. bio doista ružan.

Međutim, to je hrabar dizajn, a hrabar dizajn stvara uspomene. Ljudi, naveo je, ističući da će ovaj model svi zapamtiti, prenijela je N1.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.