Ovi horoskopski znakovi su najopasniji – Jabuka.tv

Ovi horoskopski znakovi su najopasniji

Svaki horoskopski znak ima svoju mračnu stranu, ali kod nekih je ta strana ipak izraženija.

Dok jedni ne bi ni muhu ozlijedili, drugi su spremni ići toliko daleko da bi čak ozlijedili osobu kada se osjećaju uznemireno, piše PinkVilla, a prenosi Index.

Ako je vjerovati astrologiji te horoskopske znakove ne biste trebali provocirati jer nemaju strpljenja i lako mogu izgubiti kontrolu.

Bik

Bikovi žele biti najbolji u svemu pa će, ako vide da ih netko u nečemu dostiže, postati veoma zajedljivi i agresivni. Učinit će sve da tu osobu povrijede i da se uzdignu iznad nje.

Blizanci

Blizanci su društveni i mnogo ljudi im povjerava svoje tajne misleći da im mogu vjerovati. Međutim, oni mogu biti jako dvolični i samo čekati priliku da vas izdaju. Neće promisliti dva puta prije nego što tajnu iskoriste protiv vas, a često s ciljem da sebi pomognu u ostvarenju neke zamisli.

Ovim horoskopskim znakovima život će se promijeniti u 2021.

Rak

Rakovi su osjetljive duše pa ih i najmanja sitnica može odvesti preko ruba. Brzo će izgubiti kontrolu i ozlijediti sebe ili druge u trenutku nepromišljenosti.

Škorpion

Škorpioni teško obuzdavaju bijes. Jako ih je lako izbaciti iz takta, a ponekad mogu biti i nasilni. Veoma su ambiciozni i teško prihvaćaju neuspjeh.

Ribe

Ribe misle samo na novac i jedina želja im je obogatiti se. Spremni su učiniti mnogo toga kako bi ostvarili taj cilj i zbog toga bi ih se trebalo pripaziti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.