Ovi glumci su najbolji prijatelji i u stvarnom svijetu – Jabuka.tv

Ovi glumci su najbolji prijatelji i u stvarnom svijetu

Često se piše o suparništvu u glumačkom svijetu. O svađama na snimanjima kao i netrpeljivosti koja otežava rad.

Rijetko koji medij piše o dobrim i kolegijalnim odnosima među zvijezdama. Postoje određena TV i filmska ostvarenja koja su zbližila određene glumce u tolikoj mjeri da su ostali prijatelji puno godina nakon zajedničkog glumačkog projekta.

Bright Side vam predstavlja poznate glumce i glumice koji su prijatelji u pravom životu.

Courteney Cox i Jennifer Aniston

Nakon što su zajedno dijelile ekran u seriji Prijatelji, Courteney i Jennifer postale su prijateljice u pravom životu. One nisu prijateljice koje popiju kavu s vremena na vrijeme, već su jako bliske i to skoro 20 godina. Jennifer je kuma Courteneynoj kćeri.

Penélope Cruz i Salma Hayek

Ove dvije ljepotice glumile su partnerice koje postaju prijateljice u filmu Bandidas. U pravom su životu prijateljice više od 20 godina. Penélope je jednom prilikom izjavila da su, dok nisu imale djecu, jedna drugu zvale “jaje” jer su puno spavale, baš kao jaja u gnijezdu.

Matt Damon i Ben Affleck

Ova dva glumca glumili su prijatelje Willa i Chuckieja u filmu Good Will Hunting i onda su zajedno glumili u Dogmi. U privatnom životu ova su dva glumca prijatelji više od 35 godina.

Odrasli smo zajedno. Obojica smo bili zaljubljeni u iste stvari, glumu i stvaranje filmova. Smatram da nas je uzajamna opsesija filmom zauvijek povezala, tvrdi Matt Damon.

Cameron Diaz i Drew Barrymore

Neki ljudi misle da su se ove dvije glumice upoznale na snimanju filma Charlie’s Angels, ali to nije bio slučaj. Njih dvije su se upoznale u jednom kafiću nekoliko mjeseci prije snimanja. Drew smatra da je Cameron najlojalnija prijateljica koju ima.

James Franco i Seth Rogen

James i Seth postali su prijatelji početkom 2000-tih dok su glumili u seriji Freaks and Geeks. Kasnije su zajedno radili na još nekoliko projekata. U svoje slobodno vrijeme šale se na račun drugih poznatih osoba poput Kim Kardashian.

Brad Pitt i George Clooney

Ova dva glumca A liste postali su prijatelji tijekom snimanja Ocean’s Eleven. Pitt i Clooney jako su brzo shvatili da imaju identičan smisao za humor. Njihovo prijateljstvo navodno je skoro okončala Angelina Jolie koja je imala otvoren neprijateljski stav prema Clooneyjevoj ženi Amal. Brad je sada slobodan i može viđati Clooneyjevu obitelj kad god to poželi.

Ashley Tisdale i Vanessa Hudgens

Ove dvije djevojke upoznale su se na snimanju film High School Musical i odmah su postale prijateljice. Zajedno su ljetovale, podržavale jedna drugu, čak su se istetovirale kod istog tatoo majstora. Naravno, Vanessa je bila kuma na Ashleynom vjenčanju.

Tobey Maguire i Leonardo DiCaprio

Tobey i Leonardo su se upoznali na audiciji u kasnim 80-tim i odmah su postali prijatelji. Više puta su dijelili ekran, njihova najbolja suradnja bila je u filmu The Great Gatsby. Ova su se dva prijatelja zavjetovala da će pomoći jedan drugom pri dobivanju uloga.

Tom Hiddleston i Chris Hemswort

Tom i Chris su se upoznali na snimanju filma Thor. Tom je trebao glumiti Thora, ali na kraju je Chris dobio ulogu. Ovaj slučaj nije spriječio glumce da postanu prijatelji koji se druže nakon posla.

“Dok smo na Islandu snimali drugi dio Thora, Chris i ja smo živjeli u maloj kući pored vulkana. Spremali smo ukusna jela, razgovarali smo cijelu noć i pili smo vino. Bilo je apsolutno zabavno”, istaknuo je Tom Hiddleston.

Sandra Bullock i Ryan Reynolds

Ryan misli da je film The Proposal u kojem scene dijeli sa Sandrom Bullock postao popularan samo zbog njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

 

Znamo se dugi niz godina, snimanje filma s njom je kao snimanje s članom obitelji, istaknuo je Ryan.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.