Ovako će izgledati novi Peugeot 308 – Jabuka.tv

Ovako će izgledati novi Peugeot 308

Poznati kreatori rendera na web stranici Kolesa.ru otkrili su karte i pokazali javnosti kako bi trebao izgledati novi Peugeot 308.

Renderi su kreirani na bazi svih najava koje su dosad stigle iz Francuske. Vodeći dizajneri Peugeota već su najavili kako će uspješne dizajnerske smjernice započete aktualnom 508 i uspješno implementiranim na modelu 208 iskoristiti i za predstavnika C-segmenta.

Sudeći prema prvim projekcijama sasvim je jasno kako će novi Peugeot 308 biti vizualno najatraktivniji hatchback na tržištu. Naglašeno sportska silueta ponajviše će se svidjeti mlađim kupcima, a unutrašnjost će zadržati provjeren i dokazan recept volana malog promjera i visoko postavljenih instrumenata, piše Autopress.hr.

Novi Peugeot 308 bazirat će se na modularnoj platformi EMP2, a dizelski motori vjerojatno više neće biti u ponudi. Sve karte bacit će na benzince i hibride. Perjanica ponude bit će Peugeot 308 PSE koji će koristiti kombinaciju 1.6-litrenog turbobenzinca i sva elektromotora pa će razvijati ukupno 300 konjskih snaga.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.