Ovaj vikend posjetite 9. Sajam vjenčanja u Herceg etno selo u Međugorju

Herceg etno selo i 9. Sajam vjenčanja nezaobilazna su lokacija i događanje za sve mladence koji pripremaju svoje vjenčanje!

Uz najnovije trendove koje će vam predstaviti svi najvažniji izlagači iz svijeta organizacije vjenčanja iz BiH ali i Hrvatske, sajamske popuste, dnevne modne revije, edukacije, te nagradnu igru, organizatori su ove godine pripremili i zanimljive “tematske razgovore”.

Znate li razliku između raskoši i kiča?

Organizatorica Sajma vjenčanja, Dea Leko kratko je najavila raspored događanja.

U današnje vrijeme Instagrama, Facebooka, Pinteresta i ostalih društvenih mreža vrlo je lako odgonetnuti što nam se sviđa te pronaći inspiraciju za vjenčanje kakvo bismo željeli no, upravo ta raznolikost i pristupačnost može nas dovesti do toga da pretjeramo. To je i bio povod da ove godine u suradnji s gospođom Letiziom Zadravec iz Gift shopa Letizia pripremamo cvjetnu i dekoratersku radionicu “Znate li razliku između raskoši i kiča?” na kojoj ćemo naučiti gdje je ta granica, kada je manje više i je li više uvijek dobro! Vjerujemo kako ćemo na taj način pomoći mladencima da u suradnji s profesionalcima odaberu upravo pravu količinu dekoracija i cvijeća i svoje vjenčanje učine veličanstvenim!”. Radionicu “Znate li razliku između raskoši i kiča?” posjetite u subotu u 13:00 sati, odmah nakon modne revije, istaknula je Leko.

Gala humanitarna modna revija za Udrugu za Down sindrom iz Mostara

U subotu vas očekuje i prezetacija najnovijih tredova kad je u pitanju vjenčani make up i frizura, koje će nam prezentirati Zdenka Ostojić i ekipa iz frizerkog salona Vip Saloon.
Centralni događaj u subotu navečer, u 20 sati, ipak će biti Gala humanitarnu modnu reviju za Udrugu za Down sindrom iz Mostara.

Udruga za Down sindrom, Mostar osnovana je u veljači 2011. godine i do sad broji 31 obitelji i 30 nominalnih članova uključenih u njen rad. Temeljni cilj udruge je senzibilizirati društvenu zajednicu prema osobama s Down sindromom, unapređenje zdravstvene i psiho-socijalne skrbi, obrazovanje, zapošljavanje i uključivanje osoba s Down sindromom u društvenu zajednicu, te poticanje znanstvenih i drugih istraživanja vezanih za Sindrom Down. Posebno isticati inkluzivno uključivanje osoba s DS u sve sfere društva, redovne vrtičke programe, redovno osnovnoškolsko i srednje obrazovanje te time mogućnost zapošljavanja osoba s DS.

Gala humanitarnu modnu reviju 9. Sajma vjenčanja nositi će osobe iz javnog života, među kojima su Ivo Amulić, Maja Blagdan, Žanamari Lalić, Vedran Mlikota i Adrijana Kurtišaj koji će na taj način potpomoći radu Udruge i senzibilizaciji javnosti prema osobama s Down sindromom. Prihod od prodaje ulaznica, po cijeni od 5 KM, organizator će donirat Udruzi!

Kako ispasti dobro na vjenčanim fotografijama?

A kako bi i vjenčane fotografije bile upravo takve, veličanstvene pobrinut će se vaš fotograf, naravno profesionalac! A kako bi on trebao odraditi svoj posao da bi vam fotografije bile kao iz snova kroz fotografsku radionicu u nedjelju, ispričat će nam majstori iz “Blink weddings”. Ne propustite savjete majstora fotografije – Dine Joldića!

Na samom dolaksu na Sajam, dočekat će vas ljubazne hostese, koje će svakom posjetitelju podijeliti kupon s popustom na sav asortiman u dm trgovinama diljem Hercegovine, a Croatia Osiguranje kao partner sajma omugućila je svima posjetiiteljima popust na osiguranje kućanstva 15 %. Prilika za simpatičnu fotografiju svakako će biti “romantični Chia kutak” Meggle-a, kao i “slatki” kutak Kraša sa najnovijim proizvodima.

U nedjelju će biti i finale nagradnog natječaja “Naj mladenci”, za koji iz organizacijskog tima Sajma vjenčanja naglašavaju da će biti bogatiji nego ikad: ” Zahvaljujući našim vjernim partnerima, sponzorima i izlagačima, Krašu, dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, tvrtci Džajić commerce, Foto Light Studio, Salonu vjenčanica Diosa, INOVA DECOR cvjetnoj galeriji, VIP Saloonu, Make up by Zdenka, Zlatarni Seiko, Vjenčanju u sedmom nebu, Fotkaoni, Brendo Zahvalnicama, Maximum Rent A Car-u fond poklona za “Naj mladence” je bogatiji nego ikad, no i mladenci se moraju potruditi.

Prijave još uvijek traju na službenoj Facebook stranici Sajma vjenčanja.

Pozor mladenci! Sajam vjenčanja uskoro stiže u Hercegovinu

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.