Ova čudna Toyota “kao da je stigla iz Transformersa”

Oefentse Mphatsoe, 26-godišnjak iz Južne Afrike, postao je viralan na društvenim mrežama zbog svoje jedinstvene i polarizirajuće kreacije koju je nazvao Toyota “Tazzla”.

Ne, on nije transformirao Toyotu u Teslu i ne, ovdje nije pitanje o električnom vozilu. Ispod ovog automobila čudnog izgleda nalazi se Tazz – naziv Toyote Corolle E90 kada se prodavala u Južnoj Africi.

Magazin Cars iz Južne Afrike predstavio je Mphatsoea u svom posljednjem videu, govoreći o projektu i pažnji koju je dobio prošle godine. Projekt je postao viralan kada je objavljen na društvene mreže, no reakcije su bile različite – mnogi su cijenili maštovitost, dok su neki bili kritični i zgroženi.

Koristeći dijelove smeća i obične kućanske predmete, Mphatsoe je skromnu Corollu pretvorio u vozilo koje izgleda kao iz franšize “Transformers”. Što se toga tiče, mislimo da je projekt zaista kreativan, s obzirom na resurse koje je mladić imao. Oefentse je čak složio “leptir” vrata.

Zanimljivo, Mphatsoe ima IT iskustva i trenutno završava kratki tečaj zavarivanja. Sigurno su te stvari pomogle potaknuti njegovu strast za projektom i pridonijele njegovoj sposobnosti da svoj Tazz transformira u ovo što gledate.

Mphatsoe je rekao da je Tazzla prošla tehničke preglede i da je sigurna za vožnju, unatoč tome što izgleda kao da će se transformirati i početi pucati iz laserskih pištolja svake sekunde, piše Auto Klub.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.