Ova baka s fenom izigrava radar kako bi usporila bahate vozače

Jedna baka iz SAD-a je uzela zakon, odnosno fen, u svoje ruke i primorava vozače koji prekorače dopuštenu brzinu – da uspore.

Patti Baumgartner iz Polsona u državi Montana živi u kraju kroz koji prolazi lokalna cesta, u blizini koje se često igraju njeni unuci. Umjesto čekanja na reakciju policije, odlučila je izaći na ulicu s fenom za kosu, kako bi prevarila vozače da pomisle da je u pitanju radar, prenosi TheSun.co.uk.

Zaboravljaju kako trebaju usporiti kroz naseljeno mjesto. Mnogo je ljudi koji se žale kako ne mogu ni pješačiti, ni voziti biciklo ovdje. Razgovarali smo u kraju, o tome kako usporiti automobile. Odlučila sam sjesti u stolicu s fenom u rukama, rekla je Pati.

Iako još nije sigurna da je i u kojoj mjeri trik upalio, uporna baka se neće skloniti s pozicije iz koje “prijeti fenom”.

Za baku s čudnim “radarom”, doznala je i lokalna policija koja je u njenoj namjeri ne ometa, prenosi Fokus.ba.

Nije službeno, ali ja bih joj dao počasno zvanje prometnog policajca. Ne znam kako bih joj mogao pomoći, osim da joj dodijelim svoju kapu i značku, kako bi izgledala malo službenije, rekao je policajac Noah Pesola.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.