Otvorila se ogromna rupa na parkingu covid-bolnice u Napulju, sve službe na terenu – Jabuka.tv

Otvorila se ogromna rupa na parkingu covid-bolnice u Napulju, sve službe na terenu

Ogromna rupa otvorila se danas u zoru na parkiralištu unutar covid-bolnice Ponticelli u Napulju, koja je i covid-centar.

Tužiteljstvo je otvorilo istragu oko toga što se dogodilo, a svjedoci kažu da su čuli zvuk eksplozije. Sve se dogodilo jutros između 6:30 i 6:45 sati.

Nakon kolapsa parkinga bolnica je evakuirana, tamo je izvanredno stanje, vode nema i aktivirani su generatori.

Nije bilo žrtava.

Sada moramo napraviti geološko istraživanje i vidjeti što se dogodilo. Ova bolnica je projektirana prije 15 do 20 godina, rekao je zapovjednik tamošnjih vatrogasaca.

Vatrogasci rade na osiguranju provalije da ne dođe do slijeganja okolnog zemljišta. Nadaju se da će u roku od sedam dana uspjeti srediti dovod vode do bolnice.

Iako su svjedoci tvrdili da su čuli jaku eksploziju, zasad još uvijek nema informacija oko toga što je dovelo do stvaranja ponora, kako rupu nazivaju talijanske hitne službe. Pretpostavlja se da se zvuk otvaranja rupe čuo poput eksplozije.

Rupa je široka 50 puta 50 metara i duboka 15 metara.

Prema dosad poznatim informacijama, nema ozlijeđenih. No brojni auti završili su u rupi, pa su spasioci s psima tragačima tražili je li netko ostao zaglavljen u autu.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Odgovor NA OVO ŠTO SE DOGODILO U NAPULJU UNUTAR COVID BOLNICE ILI KRUGA OKOLO NJE, JE DA SE RADI O JAKOM ELEKTROMAGNETNOM ZRAČENJU KOJE JE MOGLO UZROKOVATI OVAKAV TAKTONSKI POTRES.INAČE, SVE VIŠE ZNANSTVENIKA JE UVJERENO KAKO COVID 19 NIJE NIKAKAV VIRUS NEGO KOMBINACIJA BIOLOŠKIH OTROVA I JAKOG ELEKTRO MAGNETNOG ZRAČENJA (5 G MREŽA) KOJE UZROKUJE BRZU ILI UMJERENU ,AGRESIVNU REKACIJU PO LJUDSKO ZDRAVLJE,NAROČITO PLUĆA!

    • Sve više znanstvenika? Kojih?
      Lako je tako reći i plašiti ove povodljivije što se na facebooku obrazuju.
      Nitko bitan to ne tvrdi…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.