Otvorena The Spot radnja u Mepas Mallu – Jabuka.tv

Otvorena The Spot radnja u Mepas Mallu

Mostar je bogatiji za novu premium multibrand radnju sportske opreme – The Spot koja je u četvrtak svečano otvorena na 2. katu Mepas Malla.

The Spot je idealno mjesto kupovine za one koji spajaju trendove, biraju sportski kroj, a nose ga kao modni look, prepoznaju kvalitetu i od njega usvajaju najbolje, jer stvaraju svoj osobni stil.

Ova radnja namijenjena je svim ljubiteljima vrhunske sportske garderobe i jedinstvena je po inovativnom i raskošnom interijeru, ekskluzivnim kolekcijama i modnim dodacima.

U novoj premium radnji, koju otvara kompanija Đak Sport, jedan od najvećih regionalnih multibrand lanaca sportske opreme, kupci će moći pronaći ekskluzivne modele iz najnovijih kolekcija poznatih sportskih brandova poput Nike, Adidas, New Balance, Puma, Reebok, Robe di Kappa i Superdry.

Modeli najpoznatijih sportskih brandova, odlične cijene, novi ambijent i ljubazno osoblje učinit će The Spot omiljenim mjestom za kupovinu.

Povodom svečanog otvaranja u Mepas Mallu, The Spot je spremio jedinstvenu akciju od 20% popusta na sve modele, izuzev obilježenih modela i akcija traje do 29. ožujka 2021.

Pokažite svoj stil iznad trenda, budite jedinstveni, osjetite zadovoljstvo iznad kupovine, upustite se u prave izbore i na pravom mjestu, The Spot radnju na 2. katu Mepas Malla.

#MarkYourOwn