Otvorena studentska menza, hraniti se mogu svi studenti mostarskog Sveučilišta

U Studentskom centru Mostar gdje je u tijeku natječaj za prijem brucoša na smještaj i ishranu, veliki broj studenata starijih godina već je uselio a od petka krenula je sa radom i studentska menza koja u tijeku akademske godine dnevno preko 2 000 obroka za studente mostarskog Sveučilišta.

Ono što je posebno zanimljivo je usluga pružanja obroka i vanjskim studentima, odnosno studentima koji nisu na smještaju u centru ali su studenti mostarskog Sveučilišta, javlja Pogled.ba.

„Studentski restoran nudi tri obroka dnevno studentima koji borave u domu tijekom akademske godine dok vanjski studenti mogu koristiti dva obroka dnevno točnije ručak i večeru.

Cijena po obroku za vanjske studente je simboličnih 2,50 KM i upravo zbog povoljnih cijena vanjskih studenata u tijeku akademske godine imamo preko 800“, kazala je Anita Glibić, glasnogovornica Studentskog centra Mostar te pozvala sve vanjske studente koji žele koristiti studentsku menzu da se obrate sektoru za smještaj i naprave svoju iksicu.

„Ponuda u našem restoranu je zaista široka, od slatkog i slanog doručka, te ručka i večere koje nude četiri do pet različitih menija dok meni podrazumijeva juhu, glavno jelo i desert”, kazala je Glibić.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

 • RH treba jednu cijelu jednogodišnju pomoć usmjeriti za izgradnju objekta za smještaj studenata.To bi bio pogodak *u sridu*.Studiranje u Mostaru je barem tri puta skuplje nego u Zg.STANARINA SKUPLJA U starmo,SRAMOTNO,ŽALOSNO,JADNO,BIJEDNO.OVE GODINE BRUCOŠA 2000 MANJE/JAVNA TAJNA/ A CIJENE ISTE.

 • Ja sad nemogu skopcat: PUCKA KUJNA – tri Menua!! Pa to je raskos dragi moji pratri! Vi nemorete drugcije! Mora biti raskos! A vamo svit gladuje, na portalu slika di osoba kopa po kontejneru!! Ma ko je ovde lud!! Kako vi to morete od sramote zvat: pucka! Zna se sta je PUK, Pucka Misa, Pucko pivanje, ali Pucka kujna sa tri Menua?? Neznam!!!

  • Luce nije u pitanju pucka kuhinja nego studentski dom.Cijena stanarine i hrane je 156 km.Nekom se to cini jeftino a nekom bome i nije ,ali je jeftinije nego privatno.A htjeli su rec da mozes stan privatno unajmit a hranit se u menzi ako kupis studentski pokaz.

 • Zs” anonimno” : nisam ja pukla, vec ti nisi IN! Vrati se nazad , na portalu je tako pisalo! A jesam te prenila iz sna??Dok tako pises! Procitaj! Pitaj! Uvik nekk zna vise!

 • Hm, moji studenti, pa to je bogovska hrana. Skoro za prste oblizat, slatko, slano, desert, juha i glavno jelo. Prvo što mi pada na pamet je da naši radnici po svim tim našim tvrtkama ili firmama ,kako vam draže, mogu samo sanjati izbor takve i tako kvalitetne hrane.Većina radnika ili jede suhoparnu hranu ili ako jedu kuvano ,izbor je siromašan i prečesto bezukusan. Zato dragi studenti,cijenite to što imate. Tri obroka na dan , pa pola sirommašnih u BiH, to more samo sanjat a tek desert, vjerojatno ako ih se netko siti za Božić ili Novu godinu.Rijeđe ili nikako za Uskrs ili Gospojinu.

 • Eeee bas smo razmazeni i nista nam ne fali a uzasno kukamo…
  ako hrani u studenskoj menzi ima mana otidite dragi moji u druge studenske menze npr Zagreb Split..pa cete vidjeti da ste malo u Mostaru privilegirani..
  malo se spustite na zemlju.

Komentiraj: