Otvorena prva Daphne radnja u Mepas Mallu

Prošlu subotu 18.03. u Mepas Mallu, po prvi put u Bosni i Hercegovini, svoja vrata je otvorio je poznati brand Daphne i donio svjetski poznate tekstilne brendove posteljina, jastuka, ručnika, badel mantila, stolnjaka uz fenomenalne ekskluzivne proizvode skrojene po vašim željama.

Posebno oduševljenje izazvao je brand Tivolyo Doma koji nudi sve potrebno za vašu spavaću sobu i od 1981. godine garantira vrhunsku kvalitetu, dobar i ugodan san i široki raspon proizvoda za sve ukuse.

Posjetitelji su uživali uz Özdilek, najpoznatiji kućni tekstil brand u Turskoj, čiji  proizvodi se mogu naći u gotovo 100 zemalja svijeta. Dar za kuću, izmiješan s čarolijom boja, visoke kvalitete, s mekanim tkaninama u spavaćoj sobi, prilagođenog dizajna, idealan je za one koje žele živjeti u bajci.

Poznati Arijski ručnici i ogrtači, francuski Marie Claire sa softcotto ručnicima, Andywaw  odjeća i Freesur obuća plijenile su pažnju mnogobrojnih posjetitelja koji su uživali u luksuznom ambijentu trgovine.

Povodom otvaranja radnja Daphne je posjetitelje darovala s 20% popusta na cijeli asortiman, a ova akcija vas očekuje do kraja mjeseca!

Posjetite nas i uživajte u odličnoj ponudi!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu