Otvorena izložba radova skupine En Face

Izložbu radova akademskih slikara i kipara, okupljenih u Udruzi likovnih umjetnika EN FACE otvorena je večeras u Galeriji Aluminij u Mostaru. Zbog složenosti koncepta i brojnosti izlagača odnosno izložaka, izložbeni je prostor, osim Galerije, obuhvatio i prostorije Kluba Aluminij.

Galerija fotografija s otvaranja

Udrugu likovnih umjetnika EN FACE osnovao je akademski kipar Nikola Vučković 2003. godine, s ciljem okupljanja mladih umjetnika i bivših studenata Akademije likovnih umjetnosti u Širokomu Brijegu Sveučilišta u Mostaru te njihova zajedničkog djelovanja u zemlji i u tuđinstvu.

Dosad su organizirali 29 izložbi u gradovima Hrvatske, BiH i Italije. Članovima Udruge su akademski slikari i kipari iz Mostara, Metkovića, Širokoga Brijega, Čapljine i iz Travnika (Nikola Vučković, Dragana Nuić-Vučković, Andrijana Mlinarević-Cvetković, Vesna Vuga-Sušac, Ivana Ćavar, Ivana Vidović-Brkljača, Mišela Boras, Dejan Pranjković), a u Galeriji Aluminij javnosti će se predstaviti recentnim slikama, crtežima, skulpturama, instalacijama i video projekcijom.

Izložba će ostati otvorenom tri tjedna, svakim radnim danom u razdoblju od 8 do 20 te subotom od 9 do 13 sati. Ulaz je slobodan.

(www.bljesak.info)

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.