Otvoren regionalni put od Tomislavgrada do Prozor-Rame

Nakon što je zbog jakog vjetra i snježnih nanosa bio zatvoren za promet, regionalni put Prozor-Tomislavgrad je opet otvoren.

Jutros od 01:30 sati za sve kategorije vozila otvoren je magistralna cesta Glamoč-Mlinište, dok na na magistralnoj cesti M-16 Kupres-Šuica-Livno od 07:20 sati promet je pušten za sve kategorije vozila, javljaju iz AMSBiH.

Zbog zaostalog teretnog vozila otežano, jednom trakom, prometuje se na magistralnom putu Tuzla-Bijeljina (Banj Brdo).

Za teretna vozila obvezna je upotreba lanaca na cestama: Sarajevo-Tuzla (Nišići i Karaula), Glamoč-Mlinište, Trnovo-Dobro Polje (Rogoj) i Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje (Makljen), kao i na širem području Romanije.

Ugaženog snijega na kolovozu ima i na ostalim cestama u višim predjelima središnje, jugozapadne i istočne Bosne, pa se vozači na tim dionicama pozivaju na maksimalno opreznu vožnju. Upozorava se na jake udare vjetra, posebno u južnim i jugozapadnim krajevima. Zbog niskih temperatura moguća je i mjestimična poledica, naročito na dionicama u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima.

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse na prometnicama prema i od mosta graničnog prijelaza Brčko-Gunja, priopćeno je iz IC BiHAMK-a.

(Fena/FOTO: Rama-Prozor.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.