Otvoren novi poštanski ured Hrvatske pošte Mostar u Mepas Mall-u

Svečanim otvorenjem počeo je s radom novi poštanski ured Hrvatske pošte Mostar u Mepas Mall-u.

Na novoj adresi dostupne su usluge mjenjačnice, slanja i primanja novca, slanja i preuzimanja pošiljaka Brze pošte, sve vrste poštanskih usluga kao i prodaja filatelije.

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Mostar Mate Rupčić posebno je istaknuo kako je ova suradnja na obostrano zadovoljstvo i od velike važnosti za HP Mostar kao i za Mepas Mall:

Svim korisnicima želimo biti na usluzi u modernom i pristupačnom prostoru trgovačkog centra kao što je Mepas Mall. Jer, trgovački centri nisu samo mjesta za kupnju, ona su danas puno više od toga. Poštanski ured HP Mostar u Mepas Mall-u uštedjet će vam vrijeme, jer na jednom mjestu možete platiti račune, poslati ili preuzeti pošiljku Brze poštu ili iskoristiti neku drugu uslugu, dodao je Rupčić.

Ulaganje u razvoj poštanske mreže i kvalitetno pružanje poštanskih usluga prioriteti su Hrvatske pošte Mostar kako bi u svim okolnostima bila na raspolaganju korisnicima.

Novi poštanski ured 88125 Mostar potražite u prizemlju Mepas Mall-a! Radno vrijeme je, od ponedjeljka do subote, od 09.00 – 20.00 sati, a nedjeljom od 13.00 – 19.00 sati.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • A bolje bi bilo da su primili raznosače pošte da na vrijeme donose račune a ne da kasne. Račune donesu u pravilu poslije petnaestog u mjesecu a na računima za učinjeno PTT usluge vrijeme dospijeća piše do petnaestog u mjesecu tako da pošta zaračunava zateznu kamatu za svaki dan kašnjenja sa uplatom i tako iz mjeseca u mjesec. Zar ovo nije čist lopovluk.

  • zato su i otvorili jos jedan ured-da kradu! cijene su im katastrofa, skuplje vas dodje preporuceno pismo za Hrvatsku nego pismo zrakoplovom za Australiju!Svi nas deru: posta, elektro, eronet…Stvorili su multimilijardere i multisirotinju! Sram vas bilo!

  • Kad guras urede na silu u privatne poslovne prostore onda je u pitanju nesto drugo. Moze li se znati koliki je mjesecni najam za taj prostor…?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.