Otvoren natječaj za prijavu scenarija na MFF School 2018.

Otvoren je natječaj za prijavu scenarija na MFF School 2018., međukulturnu filmsku radionicu koja se održava u sklopu Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu.

Za vrijeme radionice, koja se održava 12 dana, lokalni studenti i studenti iz Sjedinjenih Američkih Država prave pitch, snimaju, montiraju te imaju premijeru filma na otvaranju MFF-a.

Svi radovi moraju biti poslani na [email protected] do 5. kolovoza 2018. Kada scenarij bude prijavljen, bit će na raspolaganju studentima MFF School-a da ga iskoriste za svoj pitch na ovogodišnjoj radionici. Scenarij se može pisati na engleskom ili na jednom od službenih jezika BiH.

MFF School s ponosom zajednički predstavljaju Mediteran Film Festival i Outside the Lens.

Voditelji MFF School radionice su:

* Lucy Eagleson – voditeljica programa u “Outside The Lens”, Luke Grigg – dokumentaristički snimatelj, Hilary Morefield – koordinatorica programa u “Outside The Lens”, Hrvoje Bazina – direktor fotografije

* Uz dodatnu pomoć: Antoni Ćorić – snimatelj u “Kadar Produkcija”, Tomislav Topić – montažer u “Kadar Produkcija”, Tomislav Bubalo – producent u “Kadar Produkcija”, Olivia Smith – stažist u “Rough Cut Production” .

Za više informacija, posjetite službenu Facebook stranicu MFF School ili službenu stranicu Mediteran Film Festivala (www.mff.ba), priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.