Otkriveno koliko su novca splitski plaćenici dobili za tučnjavu u Beogradu

Prema navodima srpskih medija šestorica, a prema priopćenju Ministarstva vanjskih i europskih poslova četvorica hrvatskih državljana sudjelovala su u četvrtak u masovnoj tučnjavi tijekom utakmice Partizana i Crvene zvezde.

Tamošnji mediji pišu da su Hrvati dobili popriličnu svotu za sudjelovanje u borbi za prevlast među frakcijama navijača Partizana. Navodno su plaćeni 10.000 eura po osobi. Srpski mediji pišu i da su na utakmicu stigli na poziv beogradskog podzemlja s kojim surađuju i odrađuju kriminalne poslove. Na internetu je objavljena snimka koja prikazuje što se doista dogodilo i kako je došlo do incidenta.

Partizanovi navijači sa zapadne tribine, od kojih je nekoliko njih pretučeno i opečeno bakljama te su na kraju bačeni preko ograde, prvi su krenuli u napad. Svi su nosili iste trenirke s kapuljačom, a neki su u rukama imali zapaljene baklje. U napadu su potisnuli Partizanove navijače iz najbrojnije skupine Alcatraz, a onda su pripadnici skupina Vandal Boysa i Young Boysa potisnuti natrag. Oni koji nisu uspjeli pobjeći pretučeni su, prenosi Večernji List.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

  • Lijevi mediji pišu da ne pripadaju navijačkom miljeu ,smješno šta su radili u bg natrinini a šta su radili u milanu u Francuskoj ti isti tada je ugrožen bio naš hajduk a debelo su olaćeni od ostojića

  • Nemaju ovi veze sa navijackom scenom. Ovo su misici na iznajmljivanje. Nije im prvi put da prebijaju ljude za lovu. Bili su tu i bugari i grci, koji su inace registrirani kamatari koji i u hrvatskoj rade. Kriminal ne poznaje granice

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.