Otkriven ispravan način jedenja Nutelle: Neki su skeptični, oni koji su isprobali tvrde da je odličan

Na Redditovu forumu Life Pro Tips jedan muškarac podijelio je način na koji on jede popularni čokoladni namaz, Nutellu, i tvrdi da je jedini ispravan.


Kako prenosi Mirror, trik mu je pokazala djevojka. “Ako uzmete namaz nožem ili žlicom samo iz sredine staklenke, njegova gustoća će povući i onaj dio koji je blizu rubova. Na taj način nema više teško dostupnih ostataka po stijenki pakiranja – ovako možete pojesti cijelu Nutellu, a staklenka ostaje savršeno čista.”

Dodao je i pretpostavku da se ovo događa zbog kohezije Nutelle i njene gustoće koja sprečava da se ostatak namaza koji inače ostaje uz stijenke posude osuši i zalijepi. “Nema više onog beskrajnog grebanja staklenke da dođete do ostataka namaza. Oduševljen sam.”

Neki ljudi bili su skeptični jer se u SAD-u, odakle je on, i u Europi ne prodaje Nutella iste recepture, pa su mislili kako za ovu ovdje trik ne vrijedi. Jedan gurman razuvjerio ih je kada se javio i rekao da je namaz kupio u Velikoj Britaniji i da metoda djeluje jednako, piše Večernji.hr.

Samo prilagodite temperaturu, treba biti oko 16 stupnjeva.

(www.jabuka.tv) 

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.