Otkrila tajnu prostoriju u svom podrumu, nije mogla vjerovati što se unutra nalazi – Jabuka.tv

Otkrila tajnu prostoriju u svom podrumu, nije mogla vjerovati što se unutra nalazi

Lynn Whitfield podijelila je video na društvenim mrežama nakon što je njena obitelj ispod kuće otkrila tajnu sobu prepunu vrijednih predmeta, uključujući neka prva izdanja popularnih knjiga.

U tajnoj prostoriji nalaze se drevne knjige, evidencije i zaključani kovčezi.

Nevjerojatno otkriće njezine obitelji postalo je viralno na TikToku u videu koji je pregledan više od dva milijuna puta.

@lynnwhitfield7

hidden room under the house I’ve never seen……… opening the chests next. Like for part 2 #likeforpart2 #SometimesIRun

♬ original sound – Lynn Whitfield

Lynn objašnjava da se soba nalazi u podrumu obiteljske kuće. Objasnila je da su unajmili procjenitelje nakon što su pronašli više prvih izdanja u prostoriji.

Ovo je samo početak, napisala je uz video.

Tisuće ljudi su molile Lynn za više detalja. U komentarima su također molili obitelj da nosi rukavice dok diraju drevne knjige.

Neki su kroz šalu poslali i upozorenje.

“Ako sam išta naučio od Evil Deada, ako nađete skrivenu sobu, nemojte u njoj čitati knjige naglas, ne 2020. godine”, “Djevojko, ne čitaj to naglas, što ako baciš čaroliju ili nešto slično”, pisali su, prenosi Index.

Brojni kolekcionari knjiga također su oduševljeni ovim otkrićem.

“Rudnik zlata. Postoje kolekcionari koji bi platili bogatstvo za neke od tih knjiga”, “Slažem se. Vidio sam Hemingwaya, jako sam ljubomoran“, “Ove bi knjige mogle biti izuzetno skupe i rijetke, zato budite pažljivi s njima”, “Pronađite pouzdanu i stručnu pomoć kako biste procijenili knjige”, samo su neki od komentara.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Po ovome se vidi da je youtuber ili nešto slično. Oli ti ga spremila prostoriju i nije je čistila 10ak godina da bi je sad otvorila. Napravio sam i ja vremensku kapsulu i zakopao je na njivi s čudnim tekstom. Za 5 godina kad budem radio tu njivu naći ću antički tekst od prasjeditelja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.