Oteli je kad je imala 15, stalno je silovali, imala je 8 pobačaja

Tijekom zatočeništva Sarah je prisiljena na dva braka, konstantno je silovana i premlaćivana, a bila je i na osam pobačaja. To je sve trajalo čak 12 godina, tijekom kojih je policija ignorirala sve pozive u pomoć od njezine obitelji, piše 24sata.hr.

Oteta je kada je imala tek 15 godina, ispred dućana u jednom mjestu nedaleko Londona. Njezin slučaj preuzela je barunica Caroline Cox, koju je cijela priča duboko potresla.

Poznajem Sarah i njezinu obitelj. Svaki slučaj otmice zbog seksa je grozan, ali zbog duljine i okrutnosti ovaj je najgori koji sam vidjela u karijeri, rekla je.

Obitelj je cijelo vrijeme tražila pomoć od policije, ali oni ju nisu htjeli staviti niti među nestale osobe pa je obitelj bila prisiljena sama tražiti Sarah.

Policija nam je cijelo vrijeme govorila da pričekamo nekoliko dana i da će se Sarah sigurno sama vratiti. Ali ona se nikada nije vratila, rekla je Sarahina majka Janet.

Sarah je oteta pet godina prije nego je u Engleskoj 2010. prvi put otkriveno da ulične bande otimaju bijele djevojke zbog seksa i tek nakon što je Daily Mail napravio veliku priču o tom skandalu. Tek je tada, nakon pritiska javnosti, i vlast počela istraživati taj prsten otmica zbog seksa.

Upravo je objašnjenje zašto policija nije reagirala u Sarahinom slučaju nevjerojatno. Naime, zbog klime političke korektnosti koja je u to vrijeme vladala u Engleskoj, policija je ignorirala bande pakistansko-britanskog porijekla jer su se bojali da ih ne proglase rasistima.

I dok je tako njezina obitelj na svakom koraku nailazila na zatvorena vrata u potrazi za Sarah, ona je proživljavala pravi horor.

Otmičari su bili nemilosrdni u svojoj namjeri da je potpuno slome i podčine svojoj volji. Konstantno je silovana i premlaćivana te su joj davali snažne sedative kako bi pružala manji otpor.

Natjerali su je da nauči Kuran na arapskom i smjela je pričati samo na pakistanskom jeziku. Obavezno je nosila islamske haljine i hidžab, a dane je provodila tako što je kuhala, spremala i glačala za cijelu bandu.

Sarah je uspjela pobjeći tek lani, kada joj je bilo 26 godina.

Otkako sam bila djevojka nisam znala za ništa osim života pod kontrolom bande, rekla je Sarah i dodala da je tijekom godina razvila i Stockholmski sindrom prema svom uzniku.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

  • To je tako.Okoti se manijak koji formira svoju grupu.Grupu isto tako okoćeni manijaka i sije se zlo..Jezivo je ovako nešto pročitati a lomača je nikakva kazna za ove zvjeri od zvjerske krvi.

    13

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.