Ostatke nestalog zrakoplova privatni istražitelji pronašli na francuskoj plaži

Istražitelji su pronašli dva sjedala za koja se vjeruje kako su pripadala avionu u kojem je bio nogometaš Emiliano Sala.

Iz Engleske i Francuske stižu vijesti kako su specijalni istražitelji avionskih nesreća, koje je angažirala obitelj i prijatelji Emiliana Sale, pronašli dva dijela sjedala, točnije jastuka, za koja se pretpostavlja kako su dio nestalog aviona u kojem je argentinski nogometaš putovao iz Nantesa u velški Cardiff.

Dio sjedala pronađen je na plaži blizu mjesta Surainville na polutoku Cotentin na francuskoj obali La Manchea. Drugi jastuk također je pronađen u tom području te su zaključili kako se vjerojatno radi o dijelovima malog privatnog zrakoplova u kojem su bili pilot i nesuđeni nogometaš Cardiff Cityja.

Francuski ured za istrage obavijestio je agenciju Air Accidents Investigation Branch kako je na jednoj plaži pronađeno sjedalo. Istraga je utvrdila kako se najvjerojatnije radi o sjedalu iz tog aviona, a uskoro je pronađeno još jedno u blizini, prenosi Gol.hr.

U ponedjeljak ujutro francuska istražiteljska agencija BEA javila nam je kako je pronađen dio sjedala na plaži kraj Surainvillea. Nešto kasnije tog dana pronađen je i drugi jastuk od sjedala. Preliminarna istraga utvrdila je kako se vjerojatno radi o jastucima iz nestalog aviona, stoji u priopćenju Air Accidents Investigation Brancha.

Od nestalog nogometaša navijači se opraštaju danima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.