Osnivač Bajtboxa Josip Zeljko otkriva zašto Android dominira u Hercegovini

Josip Zeljko Bajtbox
Vjerujemo da nema zaljubljenika u tehnologiju na našim prostorima koji nisu čuli za Bajtbox.

IT/tech portal osnovan kao Balkan Gadgets, a ubrzo rebrandiran u sadašnje ime, djeluje od 2015. godine, a kako u razgovoru za portal Jabuka.tv kaže osnivač i glavni urednik Josip Zeljko, od prvog pa sve do današnjeg dana naglasak je na video recenzijama pametnih telefona.

Ekipa portala Jabuka.tv posjetila je studio Bajtboxa u selu Crnač kod Širokoga Brijega gdje nastaju sve popularnije recenzije, ali i ostali zanimljivi sadržaj, koje imaju desetke tisuća pregleda.

Uz Josipa, u videima se pojavljuje i Ivan Tadić, a ovaj dvojac kreira jedinstvene snimke prožete humorom te gledatelja uspijevaju zadržati od prve do posljednje minute. Zeljko nam govori da su za snimanje i obradu jednog kvalitetnog videa potrebna tri dana.

Osim recenzija raznih uređaja, imaju i svoje dvije originalne i popularne rubrike Retrobox, u kojima predstavljaju i govore o legendarnim starim mobitelima s početka stoljeća, te Newsbox u kojoj svoje gledatelje upoznaju s najnovijim vijestima iz svijeta tehnologije.

Osnivač i vlasnik YouTube kanala koji ima više od 88.000 pretplatnika otkrio je koja je ”tajna zanata”, koji mu je najdraži telefon, ali dao je i odgovor na vječito pitanje iOS ili Android.

Govorio je i o tome zašto je Android puno zastupljeniji od iOSa u Hercegovini te je gledateljima i čitateljima portala Jabuka.tv preporučio koje mobitele kupiti.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.