Osniva se stožer za obranu HVO-a

U Tomislavgradu je u nedjelju održan sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Stožera za obranu HVO-a.

Na sastanku je sudjelovalo 30-tak predstavnika braniteljskih udruga s područja Hercegbosanske, Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije.

“U izrazito tolerantnom ozračju konkretizirani su daljnji koraci ka žurnom osnivanju Stožera za obranu HVO-a“, kazao je tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Tomislavgrad Stipe Šumanović.

Dodao je kako se očekuje da se u osnivanje Stožera uključe predstavnici braniteljskih udruga s područja Srednjobosanske i Posavske županije. (Fena)

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

  • Bravo,BRANITELJI ,krenite u borbu za bolje sutra! Trebali ste davno,ali još nije kasno da vi koji ste krenili devedesetih srcem i pokojom puškom ,protiv po jačini “treće armije”.
    Danas nakon dvadesetak godina, vlastodržci , devastiraju i pljačkaju našu, vašom krvlju ZALIVENOM, ovu BOGOM nam danu zemlju, a sve po njihovim IZMIŠLJENIM zakonima . ( čast malobrojnim iznimkama na svim nivoima vlasti), Krenite ponovo SRCEM i demokratskim iskrenim putem osvojite vlast ,NAROD ČE VAS PREPOZNATI, I DATI VAM POVJERENJE,JER STE SVOJU NESEBIČNOST ZA ZAJEDNIČKE CILJEVE VI DOKAZALI , I POKAŽITE DA TREBA BIT DOBRO SVIMA A NE SAMO NJIMA-PRIMJER JE GRADONAĆELNIK METKOVIĆA- ZNAČI MOŽE SE

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.