Osam nerealnih očekivanja koja muškarci imaju od žena

Dragi muškarci, mi vas jako volimo, ali neka vaša očekivanja su apsurdna ili čak zločesta.

Mi smo samo ljudska bića i ako prestanete očekivati idućih 8 stvari od nas, naša će veza poprimiti novu razinu kvalitete!

Ne možemo izgledati seksi, ako nam ne date vremena da se uredimo

Čak i kada izgledamo opušteno – krema, maskara, bronzer itd. Nemoj zanovijetati nego sjedi i pričekaj da završim s uređivanjem.

Ne možemo istovremeno biti mršave i s oblinama

Vi želite savršeno žensko tijelo kakvo nema 99% žena. A preostalih 1% neće biti s vama ako niste Ryan Gosling, Cristiano Ronaldo ili netko jako seksi.

Nećemo prestati viđati druge ljude ako nismo u službenoj vezi

Dečki misle da je u redu švrljati dok s djevojkom nešto imaju, ali ona ne smije. Dok se ne izjasniš, opcije ću držati otvorene!

Nećemo prestati imati muške prijatelje

Zajedno smo i volimo se, ali i dalje imam prijatelje koji su u mom životu puno duže nego ti. Pomiri se s tim jer je to prirodno.

Ne čitamo vaše misli

Znamo da ne iskazujete osjećaje, ali vidimo da nešto nije u redu. Samo nam recite kakav problem imate, cijenile bismo to.

Ne možemo vam istovremeno reći više o nečemu i manje

Ne želite da budemo dosadne sa stalnim porukama, ali mislite da nismo zagrijane ako vam se ne javljamo. Pomozite nam da nađemo sredinu.

Rijetko pravimo iznimke u pravilima kad ste vi u pitanju

Većina djevojaka ima pravila (npr. nema ljubljenja na prvom spoju) i svaka od nas ih se uglavnom drži.  Ako smatram da si vrijedan, napravit ću iznimku, prenosi Miss7.

Ne možemo biti opuštene i emotivne istovremeno

Ponekad nam odgovara imati samo fizički odnos, ali ako trenutno ne tražiš vezu, ne želimo razgovarati o intimnim stvarima ili ići na večeru. Ako je samo seks, onda je samo seks.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.