Ornela Vištica snimala na Kravici i u Širokom Brijegu | Jabuka.tv

Ornela Vištica snimala na Kravici i u Širokom Brijegu

Hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica snima editorijal za svoju novu modnu kolekciju, a u to je uključena glumica Ornela Vištica.

Poznati svjetski fotograf Jadran Lazić odabrao je niz atraktivnih lokacija za ovaj editorijal, a u Matijinim najnovijim kreacijama pozirala mu je glumica Ornela Vištica, piše Večernji list BiH.

Jadran Lazić fotografirao je lijepu Hercegovku, koja je prije dvije godine u Večernjakovu izboru proglašena najljepšom Hrvaticom, u impresivnom krajoliku vodopada Kravice kod Ljubuškog te na plantažama smilja i lavande tvrtke “Helita” u Jarama kod Širokog Brijega, koja se bavi proizvodnjom eteričnih ulja, sapuna i raznih kozmetičkih preparata na biljnoj bazi.

Ornela Vištica, Matija Vuica i Jadran Lazić oduševljeni su idejom i projektom tvrtke “Helita”, koja je jedan od sve većeg broja primjera kako se na načelu “uradi sam” može s ljekovitim biljem.

Jadran Lazić i Matija Vuica bili su više nego impresionirani ljepotom vodopada Kravice i krajolikom Mostarskog blata, a Hercegovka Ornela upoznala ih je i s drugim ljepotama zemlje kamena, krša i sunca.

Na licu mjesta uvjerili su se zašto ugledne svjetske agencije i mediji svrstavaju Hercegovinu među najatraktivnije turističke destinacije u Europi.

Baš smo uživali u snimanju editorijala u egzotičnom okružju smilja i lavande. Matijine nove kreacije više nego lijepo stopile su se sa žarkim bojama ranog ljeta na plantažama tvrtke “Helita” u Jarama i blještavim slapovima vodopada Kravice. Na editorijalu će se na najljepši način vidjeti komadići ljepote hercegovačkog krajolika. Zahvalna sam Matiji Vuici i Jadranu Laziću na tomu što su baš mene odabrali kao fotomodel za ovaj editorijal, kazala je Ornela.

Snimanje ovog editorijala nastavljeno je na lokalitetima Hvara u Hrvatskoj. Ornela sprema nove projekte, a onda će ponovno u svoju Hercegovinu.

Svakako ću stići na West Herzegowina Fest u Širokom Brijegu, a najveći dio kolovoza nastojat ću provesti u obiteljskom krugu u Mostaru, dodaje za Večernji list lijepa Mostarka.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj: