Ornela Vištica nakon ubojstva u Mostaru: "Molitve, mir. Rođena sam tamo" | Jabuka.tv

Ornela Vištica nakon ubojstva u Mostaru: ”Molitve, mir. Rođena sam tamo”

Nakon što je u u ponedjeljak navečer u Mostaru iz vatrenoga oružja ubijen bivši zapovjednik HVO-a u Mostaru Marko Radić, na društvenim mrežama oglasila se glumica Ornela Vištica.

Molitve. Mostar. Mir, mir, mir, napisala je Ornela i dodala: Rođena sam tamo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

🙏 Molitve. Mostar. ,#iwasbornthere. . Mir, mir, mir, 🙏🙏🙏🙏 . . . #pray #peace #myhometown #mostar #iwasbornthere #pray🙏

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)

Ornela Vištica rođena je Mostarka te često ističe svoje podrijetlo, piše Index.hr.

Ispred ovih školskih vrata je prije više od 20 godina, Bruno Ivani poklonio mali privjesak za Valentinovo. Bio je to doživljaj za dječake i djevojčice. Žućo je bio moja mini simpatija. Bio je najbolji u matematici. Pisali smo leksikone, pisma, pjesmice jedni drugima, skupljali smo postere. Nismo imali mobitele, ni računala…bili smo poslijeratna generacija koja je voljela igru oko zgrada, igralište, odlaske na rođendane, druženja, loptu i X. osnovnu, napisala je jednom prilikom uz fotografije snimljene ispred njezine osnovne škole.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

X. osnovna 🏫 . . . #myschool #longtime 🎒📚👧🏻

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)

Uhićen ubojica Marka Radića

Mostar: U pucnjavi ubijen Marko Radić

(www.jabuka.tv)


20 komentara

  • Molitva mir mir za silovatelja.maljotnih curica….Samo da se oglasi da se cuje za nju…opo posoo..ne zna kako se expinirat.Mrs Vjestice…glupa hercegovacka.

  • Balije na svoje portale pa tamo pisite kako su vas hrvati mucili i kako ste se protiv koga borili kako vas je pobilo u logorim.kad vas srbi opet pocmu cistit molit cete alaha da vas hrvati spase.koliko ste zahvalni bili u ratu i sad tesko ce vam to proc u buducnosti.

    • Jest, starog ste mi iz odijela HVO-a i Dretelju strpali.Spasavali ste ga sa 14 poulkriska hljeba i time što je morao piti vlastitu mokraću sa preživi.Spasite samo sebe, vi odroni od Hrvata.Vecina vas se ipak stidi sta ste dopustili da se u Mostaru desi 93.i 94. Fuj!

      • A vi ste momka što je držao crtu prema Srbaima, vas čuvao na spavanju svezali i u sdk-a otjerali i tamo od premlaćivanja do svakog drugog iživljivanja. Gdje ste bili kad su četnici došli ? Smradovi ušljivi.

  • Stidite li se vi sto mislite da su drugi samo ubijali. Vise ste vi mudzahedinski olos pobili nakon rata Hrvatanego su Hrvati pobili vas kada ste bjezeci od Srba poceli osvajati stanove po Mostaru i nasim ostalim vecinskim podrucjima. Tiliko ste poklali Hrvata da je cijela Bosna iselila. 400 000 Hrvata ste raselili. Onaj nad kime je napravljen zlocin bježi. Tko je pobjegao iz BiH. Lszete, samo lazete, na kraju ce vas ta laz kostati ko i Srbe sto su ostali bez Jugoslavije. Svaki dan po Bosni izlaze na vidjelo vaši zločinci. Ne opravdavam ni nase zlocine ali vasi su gnusni do bola, nasljedstvo Turaka koji su nabijali na kolac pa i vase pretke jer ste vi potomci janjičara. Nije vam bilo lako ali nije bilo lako ni hrvatskim majkama kojima su Turci otimali djecu, obucavali ih ko danasnje isilovce i vracali da ratuju protiv vlastitih roditelja. Užas se dogodio ali zasto ne otvorite knjige povijesti iz bivse drzave pa vidite kako ste nastali. Mnogi iz Podvelezja su presli na islam,zločinačku religiju, za dobar komad zemlje i to mali prije prvog svjetskog rata, jadno i žalosno. Mozda jos u knjigama mozete saznati i svom podrijetlu kao i Emir Kusturica. Imate pravo biti sto zelite ali razmislite gdje su vam korjeni.

Komentiraj: