Organiziran odlazak na molitveni dan u Zagreb: Gost Jim Caviezel

Zajednica Mlado Sunce iz Širokog Brijega organizira odlazak autobusom na koncert i molitveni dan ”Neka Vatra siđe” koji će se održati 27. svibnja ove godine u Areni Zagreb.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta ”Progledaj srcem” na stadionu Maksimir gdje je 50.000 ljudi sudjelovalo na najvećem koncertu moderne duhovne glazbe u Hrvatskoj, ove godine se organizira molitveni dan ispunjen molitvom, pjesmom i slavljenjem kao priprema za veliki kršćanski blagdan Duhova.

Program počinje već u 14:00 i trajat će do 22:30 sati. Kao gost susreta najavljen je najpoznatiji filmski Isus, glumac Jim Caviezel koji je glumio Isusa u filmu Pasija.

Zajednica Mlado Sunce ima u ponudi kupovinu karte koja uključuje povratnu kartu busom i ulaznicu po cijeni od 120 KM. Polazak je u subotu na dan koncerta u jutarnjim satima iz Širokoga Brijega, a povratak odmah nakon završetka koncerta.

Sve informacije na službeni broj zajednice Mlado Sunce 063/075–745.

Važne informacije:

Veliki molitveni dan nije koncert, nego cjelodnevni duhovni program, stoga je potrebno doći na početak u 14:00 sati. Predviđeno trajanje je do 22:30 sata.

 1. Ulaz u dvoranu Arena Zagreb bit će moguć od 12:00 sati.
 2. Program se sastoji od tri cjeline: nagovora duhovnika i molitve uz glazbenu pratnju, svjedočanstva Jima Caviezela i slavljenja.
 3. Tijekom dana bit će prilike za svetu ispovijed.
 4. Preporučuje se dolazak javnim prijevozom ili pješice.
 5. Autobusi s posebnim prijevozom mogu koristiti javna parkirališta grada – najbliža su šljunčano parkiralište na južnoj strani Arene Zagreb i okolica Zagrebačkog velesajma.
 6. Dopušten je unos hrane (sendvič, grickalice, voće, dječja hrana), ali ne i pića. Iz sigurnosnih razloga nije dopušten unosa boca. Piće će se u krugu dvorane točiti na čaše.
 7. Ulaznica osigurava pristup sektoru koji je naveden na ulaznici. Nije moguće prolaziti između sektora, ali posjetitelji mogu u svakom trenutku prošetati unutarnjim krugom dvorane.
 8. Ulaznica vrijedi za jednokratni ulazak na događaj. Nije moguće izaći izvan kruga Arene Zagreb i ponovno se vratiti u dvoranu.
 9. Bit će osigurana veća pauza za šetnju unutarnjim i vanjskim krugom dvorane, osvježenje na gastropunktovima i kupnju prigodnih artikala na štandovima, čime se pomaže rad Laudato TV-a.
 10. U vanjskom krugu Arene Zagreb bit će open-air zona tzv. ‘zona i za pušače’ za pauzu na zraku.
 11. Djeca mlađa od 7 godina koja sjede u krilu odraslih imaju besplatan ulaz. Djeca od 7 godina i starija trebaju imati svoju ulaznicu. Poželjno je zbog sigurnosne provjere ponijeti identifikacijsku ispravu ili zdravstvenu iskaznicu
 12. Igraonica za djecu bit će otvorena od 13:30 do 21 sat. Zainteresirani roditelji mogu prijaviti djecu između 4-10 godina na [email protected] (ime roditelja/skrbnika, godište djece i broj sektora i sjedala s ulaznice).
 13. Program igraonice unutar jednoga sata obuhvaća: projekciju jedne epizode crtane serije ”Superknjiga”, pjesmu, ples i animaciju te novu epizodu s jednakim programom animacije u idućem satu.
 14. Prijavljena djeca za igraonicu s roditeljima ulaze na redovne ulaze i prate signalizaciju ”Superknjiga – ulaz parter”. Na ulazu u igraonicu obavlja se formalna i sigurnosna primopredaja te dogovaraju svi detalji oko razdoblja boravka i preuzimanja djece.
 15. U igraonici je osigurana određena količina vode i grickalica, a za objed i ostale potrebe djece odgovorni su roditelji. Za boravak djece u igraonici osigurani su animatori. Napominjemo kako roditelji djecu ostavljaju na vlastitu odgovornost i organizator nije odgovoran za moguće ozljede i posljedice boravka.
 16. Djeca mogu boraviti u igraonici u više kraćih navrata tijekom radnog vremena igraonice.
 17. Prigodne majice ”Progledaj srcem: Neka vatra siđe!” mogu se nabaviti na webshop.laudato.hr ili se kupiti na mjestu događaja na ovlaštenim štandovima postavljenima u krugu dvorane.
 18. Kupnjom artikala na službenim štandovima Laudato TV-a pomaže se pokriti troškove organizacije ovog velikog događaja i rad Laudato TV-a.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.