Opljačkan službeni kombi hrvatskih rukometaša u Francuskoj

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu je pobijedila Čile 37:22 i pred njom je utakmica za prvo mjesto u skupini protiv Njemačke. A dok su naši s lakoćom razbijali Čile, netko je provalio u kombi koji je službeno prijevozno sredstvo Hrvatskoga rukometnoga saveza, prenose mediji.

“Tijekom sinoćnje utakmice na parkingu je opljačkan službeni kombi hrvatske rukometne reprezentacije. Nažalost, nemamo još nikakvih detalja o pljački jer je istraga u tijeku. Policijski službenici obavijestili su nas da je odnesena znatna količina stvari koje su bile unutra”, potvrdio je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš.

“U ovom trenutku čekamo da nam jave ostale detalje. To je jedan propust organizatora koje moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službenu dozvolu da bude parkiran u krugu dvorane. Pomaknut je na parking koji su koristili navijači, koji , navodno, nije bio osiguran tako da ćemo vidjeti što će se tijekom dana događati”, dodao je Maraš.

Hrvatska, koja je s četiri pobjede već osigurala plasman u osminu finala, u petak protiv Njemačke igra za prvo mjesto u skupini.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: