“Operacija kino” stiže u Mostar

Operacija kino, putujuće kino Sarajevo Film Festivala i Obala Art Centra donosi radost i stanovnicima Mostara.

Projekt Operacija kino predstavlja filmsko-obrazovni program koji ide u susret svojoj publici, promovirajući najnovija europska i svjetska filmska ostvarenja, te donosi dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala širom Bosne i Hercegovine u ljetnom periodu godine. Operacija kino u tijeku godine posjeti oko 50 bh. gradova, a u proteklih sedam godina upriličena su 172 filmska programa u gradovima širom Bosne i Hercegovine, bilježeći više od 57.000 posjetitelja, te 50 edukativnih radionica u lokalnim sredinama.

I ovoga puta Ekipa Operacije kino se pobrinula da odabere program u kojem će, pored velikih, moći uživati i mali filmoljupci.

Publika će imati priliku osjetiti posebnu draž gledanja filmova pod otvorenim nebom u Mostaru, a u slučaju kiše obezbijeđene su i alternativne lokacije.

U suradnji s partnerima, poslovnim portalom Manager.ba i objektom Barcaffe šetalište u Mostaru, obezbijeđena je lokacija na otvorenom.

Filmske projekcije održat će se 23. i 24. kolovoza na lokaciji N.Š Zrinjskog – Lenjinovo šetalište s početkom u 21:00 h. U slučaju kiše filmske projekcije se premještaju u Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača.

U srijedu, 23. kolovoza stanovnici Mostara imaju priliku pogledati animirani film Ričard Roda, režija Toby Genkel i Reza Memari. Film je sinkroniziran i posebno prilagođen najmlađoj publici.

U četvrtak, 24. kolovoza na repertoaru je film Sing Street, režija John Carney.

Ulaz na projekcije je slobodan i svi ste pozvani!

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.