Općina iznajmljuje kino-dvoranu i ugostiteljski objekt

Načelnik općine Grude  objavio je javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora. Radi se o  Kino–dvorani i prostoru ispred iste a koji je namijenjen za ugostiteljsku djelatnost. Prostor kino- dvorane može se koristiti isključivo za predstave, a pred prostor za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

Kako smo vidjeli na službenoj stranici početna mjesečna cijena zakupnine je 500,00  KM  bez  PDV. Navedeni prostor se daje u zakup na razdoblje od  5  (pet)  godina od dana potpisa ugovora. Potencijalni ponuđači mogu dobiti sve informacije  u vezi objavljenog natječaja   u roku za podnošenje ponuda u zgradi tijela uprave općine Grude ul. fr. G. Grubišića br. 4  u Odjelu  za prostorno uređenje  gdje mogu  preuzeti obrazac  prijave, obrazac izjave i  nacrt ugovora.

Pravo sudjelovanja na natječaj imaju sve fizičke  i pravne  osobe, državljani BiH   koji  su registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i oni koje se namjeravaju baviti isključivo ugostiteljskom djelatnošću, s tim da su podmirili sve financijske obveze prema općini Grude,  JU Vrilo i JP Komunalno Grude.

Rok za podnošenje pismenih ponuda je 15 dana a za sve ostale informacije možete se obratiti u Općinu.

(www.grude-online.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.