Općina Čitluk također preuzela osnivački udjel u RTV Herceg-Bosne

U Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra danas je održana 29. sjednica Općinskog vijeća Čitluk.

Vijećnici Općinskog vijeća Čitluk na današnjoj su sjednici informirani o radu Gradske ljekarne Čitluk i Doma zdravlja Čitluk, a vijećnici su također usvojili prijedlog odluke o sufinanciranju rada Društva “Radiotelevizija Herceg-Bosne” d.o.o. Mostar i nacrt Odluke o određivanju, organizaciji i načinu naplate parkiranja na području općine Čitluk, kao i prijedloge za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za geodetske i imovinsko – pravne poslove.

Izvješće o radu za 2018. godinu Gradske ljekarne Čitluk prezentirala je ravnateljica ove ustanove Radmila Jakiša. Izvješće o radu Gradske ljekarne Čitluk vijećnici su usvojili jednoglasno, nakon čega ih je ravnateljica Doma zdravalja Čitluk dr. Ozana Medić informirala o radu Doma zdravlja u 2018. godini.

Nakon ove dvije točke dnevnog reda, načelnik općine Čitluk Marin Radišić prezentirao je prijedlog odluke o sufinanciranju rada Društva “Radiotelevizija Herceg-Bosne” d.o.o. Mostar. U obrazloženju ovog prijedloga moglo se čuti kako je Općina Čitluk na temelju 4,9299% osnivačkih udjela preuzela sufinanciranje Radio televizije Herceg-Bosne. Odluka o sufinanciranju Radio televizije Herceg-Bosne usvojena je jednoglasno, pise Citluk.ba.

Na današnjoj sjednici vijećnici su raspravljali o nacrtu Odluke o određivanju, organizaciji i načinu naplate parkiranja na području općine Čitluk. Ovom odlukom odredit će se se javne parkirališne površine, parkirališne zone, uredit će se organizacija i način naplate parkiranja, definirati vremensko ograničenje trajanja parkiranja, nadzor na javnim parkiralištima s naplatom na području Općine Čitluk, te kaznene odredbe i prekršajni postupak.

Nakon što su vijećnici aktivno sudjelovali u raspravi o nacrtu odluke i iznijeli svoja razmišljanja o mogućim unaprijeđenima odluke, nacrt odluke o određivanju, organizaciji i načinu naplate parkiranja na području općine Čitluk je usvojen jednoglasno te će biti upućen u daljnju proceduru, tijekom koje je također moguće iznijeti prijedloge i sugestije.

Jednoglasno su na 29. sjednici Općinskog vijeća Čitluk također usvojeni i prijedlozi za rješavanje pitanja koje je za današnju sjednicu pripremila Općinska služba za geodetske i imovinsko – pravne poslove.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • koja je ovo misterija koda mene briga ko će plaćati treba snimati župane i njihove ljubavnice fra sevu i krasica i njegove ljepotice i masiranje svecenika

    • Miki , e ovako.Vama Hercegovcima nista ne valja ako ne vidite svoju korist.Ne mrzim vas , dragi ste mi , samo gledajte malo dalje oko sebe.Citam komentare, svi ste protiv tv HB.Pitao bih vas da ste u sredisnjoj Bosni da li bi tako razmisljali.Nisu Hrvati samo u Sirokom, ima ih i u Vitezu , Novom
      Travniku , Busovaci itd.Gospa nije samo medjugorska nego svih krscana.Pozdrav i podrzite istu da imamo i mi nesto svoje.Obavezno pretplata…

  • Ako je tv HB hrvatska, placamo pretplatu.To je jedna jutarnja kava.Neka se placa , ali da nesto vrijedi i da se moze gledati.Samo da je kvalitetna.Sretno i veliki pozdrav.Podrzamo Vas…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.