Općina Čitluk poboljšava prometnu infratstrukturu – Jabuka.tv

Općina Čitluk poboljšava prometnu infratstrukturu

Proteklih dana završeni su radovi na asfaltiranju dijelova ili cijelih ulica na području općine Čitluk. U ovoj fazi radova na poboljšanju prometne infrastrukture novi asfalt položen je u pet ulica, i to: dvije ulice na području Gornjih Hamzića, te u dijelovima ulica na području Blizanaca, Čiltuka i Međugorja.

U Gornjim Hamzićima asfaltirane su dvije ulice, a u ovoj mjesnoj zajednici položeno je ukupno 370 metara novog asfalta, priopćili su iz Općine Čitluk.

Također, ovih dana asfaltirano je 150 metara međugorske ulice Kacide, a u suradnji Općine Čitluk i mještana obavljena je rekonstrukcija dijela Ulice Bulića potok i dijela ulice na području Blizanaca.

U Ulici Bulića potok izvršena je rekonstrukcija 160 metara ceste, dok je u dijelu Blizanaca položeno 130 metara novog asfalta koji vodi do obiteljskih kuća.

Uz ove projekte, završena je prva faza rekonstrukcije ceste Dragićina – Čerin, a u tijeku su i radovi na rekonstrukciji lokalne ceste u neposrednoj blizini crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici, navode iz ove općine te ističu kako s realizacijom sličnih projekata Općina Čitluk nastavlja i u sljedećem razdoblju.

Posted by Događajnica on Thursday, 2 August 2018

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.