Općina Čitluk planira izdvojiti 10 milijuna KM za brojne projekte

Općina Čitluk planira izdvojiti 10 milijuna KM za brojne projekte

Još u veljači Općina Čitluk usvojila je Integriranu strategiju razvoja za razdoblje 2019-2027. godina, koja u svom razvojnom procesu predviđa 61 projekt podijeljen u tri sektorske grupe. Upute su dobili od ILDP-a, koji je pomogao financirati izradu strategije, a Federalna televizija je provjerila koliko je dosad urađeno, te što najviše nedostaje općini Čitluk. www.federalna.ba/bhs/vijest/302198

Posted by federalna.ba on Friday, 17 January 2020
Još u veljači Općina Čitluk usvojila je Integriranu strategiju razvoja za razdoblje 2019-2027. godina, koja u svom razvojnom procesu predviđa 61 projekt podijeljen u tri sektorske grupe.

Upute su dobili od ILDP-a, koji je pomogao financirati izradu strategije, a Federalna televizija je provjerila koliko je dosad urađeno, te što najviše nedostaje općini Čitluk.

Za FTV su govorili Marin Radišić – načelnik općine Čitluk, Slaven Markota – koordinator općinskog razvojnog tima i Dragan Vasilj – predsjednik MZ Međugorje

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Planiranom dinamikom gradnje polovica naselja Čitluk će još 10 godina čekati da se završi započeta kanalizacija. Pa ako treba sve dotle dok se mojoj punici ne namiri naknada za polaganje cijevi preko njene parcele. Kome više?

  • Mene kao grđanina zanima zasto se počete stvari ne dovedu do kraja. Npr. šetnica pored Lukoća, još nije završena, a o tome kako je trasirana suvišno je pricati. Djela govore. Druga stvar, da li se ima u planu raditi asfalt oko zgrada. S autom se spustiti pored veterinarske prema zgradama je pravo umijeće. Tko ne pozna teren može točak izvaliti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.