Opasnost vreba vozače pred ulazom u SKB Mostar

Iako je Ulica kralja Petra Krešimira IV u Mostaru otvorena za promet još 13. travnja, izvođač radova je zaboravio ukloniti prometne znakove koji se nalazi nasred ceste ispred ulaza u krug SKB-a Mostar.

Kada idete u smjeru od stadiona Zrinjskog prema bolnici, na kraju prometnog traka koji vodi prema bolnici nalazi se betonska bankina i nekoliko prometnih znakova.

Da biste skrenili prema bolnici morate ih zaobići desnim trakom koji vodi dalje prema naselju Bijeli Brijeg.

Iznimno je opasno za vozače noću. Naime, taj dio nije osvijetljen javnom rasvjetom te vas u mrklom mraku nasred ceste dočeka spomenuta betonska bankina i prometni znakovi. Upravo smo ovakvu situaciju zatekli prije nekoliko večeri.

Također, i dalje se po gradu nalazi ploče s natpisom ”Obilazak bolnica” iako je ulica koja vodi od Spajalice prema bolnici otvorena za promet.

Ovim putem apeliramo nadležne da što prije reagiraju i uklone opasnost s ceste, a vozače do tada pozivamo na izniman oprez – pogotovo noću.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Sigurnije je ovako. Paze iz svih smjerova kad vide ovo na putu i uspore. Da nije toga tud bi se gasalo i bilo bi nemilih dogadjaja. Ovo je čak od dolaska dr. Matka Marušića u Mostar sigurnije. Dolazi u Mostar u cet 23.5. da održi predavanje mladima. U Splitu je poznat kao intelektualni ljigavac i licemjer pa ce u Mostar da propuše dizne.

    • U subotu je završena rekonstrukcija ulice Petra Kresimira. Te znak nije više potreban. Stoga je uklonjen. A ne zato što su portali objavili.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.