Pitalica: Ono što prvo ugledate na ovoj slici određuje vašu osobnost i vaše mane

Potrebno je da dobro pogledate ovu fotografiju, a ono što prvo ugledate na njoj određuje vašu osobnost i vaše mane.

Jabuke

Ako ste na ovoj slici prvo uočili jabuke, jasno je kako ste vi nepopravljivi optimist. Obraćate pažnju na detalje, a sreću vam bude čak i najmanje sitnice. Osoba ste kojoj se prijatelji povjeravaju, jadaju i traže savjete.

Ne bi iznenadilo da prođete pored šumskoga požara, a da ga ni ne primjetite jer ste bili zauzeti gledanjem leptira kako lete.

MANA: Zbog toga što toliku pažnju obraćate na detalje, ne vidite široku sliku. Iako ste dobri u odnosu sa ljudima, loši ste kada dođe do krizne situacije.

Lice

Ako ste prvo uočili veliko lice, vi ste osoba koja u životu uvijek gleda širu sliku. Objektivni ste, pa vam zbog toga često govore da ste bezosjećajni i neempatični, ali to nije točno. Prije nego što donesete neku odluku, vi ćete uvijek razmisliti nekoliko koraka unaprijed.

Cilj vam je uvijek u glavi i jasno znate što želite u životu.

MANA: Zaboravljate da sitnice čine život i ne znate se opustiti.

Čovjek

Ako ste na slici prvo uočili čovjeka kako sjedi i čita knjigu, vi ste osoba koja je fokusirana na srž problema. Često se dogodi da ste pesimistični, te da u svojoj glavi od muhe pravite medvjeda. Ipak, dobro vam ide rješavanje problema i super se pokazujete u kriznim situacijama jer se ne plašite sukoba i direktnih, bolnih rješenja.

MANA: Ne znate se fokusirati na pozitivne stvari. U svakoj situaciji vidite samo ono negativno.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.