ONA: Spremni smo razvaliti cijeli Balkan

Odgovornost za napade u Makedoniji preuzela je Oslobodilačka narodna armija (ONA) koja je objavila da je spremna ‘razvaliti cijeli Balkan’.

Sve albanske grupe i vojne formacije ONA danas su počele djelovati kao jedno tijelo za implementaciju Republike Ilride, objavili su.

Od međunarodne zajednice traže da Makedoniju natjera da prestane koristiti vojne helikoptere protiv njih inače će morati uzvratiti istom mjerom, objavili su, prenosi N1.

Međunarodnu zajednicu krive i za neprovođenje Ohridskog sporazuma iz 2001. godine kojim je okončan sukob ONA-e i makedonskih snaga sigurnosti.

“Osim nastavka borbe i reorganizacije ONA i GRI što je nametnuto jedina opcija za ostvarivanje Republike Iliride, ukoliko rukovodstvo BJRM kao falsificirana tvorevina, budu nastavili s represivnim ponašanjem svojim državnim aparatom, mi smo spremni razvaliti, ako bude potrebno, ne samo ovu BJRM nego i cijeli Balkan , gdje žive Albanci, jer nam međunarodni faktor ne ostavlja drugi izbor”, naveli su u priopćenju, prenosi N1.

(N1)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.