Omiljeno lice Nove TV odlazi s televizije

Novinarka i voditeljica Gruđanka Ivana Tomić odlučila je televizijsku karijeru ostaviti iza sebe i prihvatiti ponudu Hrvatske seljačke stranke.

”Nakon devet godina došlo je vrijeme za nove izazove”, govori za Story novinarka i voditeljica večernjih vijesti Nove TV Ivana Tomić koja je odlučila prihvatiti ponudu HSS-a koji su u njoj pronašli pojačanje u službi za odnose s medijima.

”Devet godina sam na televiziji i ova odluka nije došla preko noći. Ponuda je stigla u pravo vrijeme i spremna sam prihvatiti sve ono što me čeka. Još uvijek ne mogu pričati o novom poslu jer sam u otkaznom roku na televiziji”, rekla je Ivana koja će na novu poziciju zasjesti početkom veljače.

Majka malenog Luke do sada je, zbog specifičnosti radnog vremena u novinarstvu, mnoge dnevne obaveze oko sina prepustila suprugu, no vjeruje kako će sada s radnim vremenom i organizacija biti lakša. Po sinčića je u vrtić uglavnom odlazio otac, no uvijek bi ostajao s njom doma kada bi posao to dozvolio.

”Na sve se s vremenom naviknete. Više je teško nego lako. Ali, guramo nekako suprug i ja. On ide po Luku u vrtić jer ja ne mogu. S njim je dok ne dođem doma. A one dane kad sam slobodna, Luka ne ide u vrtić, sa mnom je. Obavljam sve s njim – kuhanje, spremanje, plaćanje računa”, rekla je Ivana Tomić za Story.

Ivana Tomić rođena je u Tihaljini kod Gruda, a u Zadru je studirala francuski jezik i filozofiju. Sa 16 godina bila je spikerica na Radiju Grude , a nakon toga je radila je na lokalnoj televiziji u Zadru s koje je došla na Novu TV.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: