Olivalova čarobna ulja za njegu tijela, lica i kose obožavat ćete ovog ljeta

Ljeto nam je pred vratima i svi smo polako spremni uskočiti u onaj poznati francuski “joie de vivre” osjećaj uživanja i lakoće življenja.

Sve o čemu razmišljamo trenutno su tople večeri, kokteli, možda nekakva terasa s pogledom na more, lagane ljetne haljine i ultimativni ljetni beauty proizvod posljednjih par godina – suha ulja.

Suha ulja posljednjih godina hit su u industriji ljepote što i ne čudi jer su pravi mali čudotvorci koji njeguju kožu, kosi daju dodatni sjaj, a mogu se koristiti i kao zamjena za parfem.

Već par godina naš izbor su Čarobno suho ulje i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama poznatog i certificiranog proizvođača prirodne kozmetike Olivala.

Suha ulja posljednjih godina hit su u industriji ljepote

U Olivalu su odabrali spektar najfinijih luksuznih ulja koja sinergijski djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite. Brzoupijajuća prirodna ulja lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije sastavni su dio ovih multifunkcionalnih proizvoda, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama.

Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela te sjaj i ljepotu kose. Važno je naglasiti kako zbog svog sastava ova ulja ne ostavljaju masni trag, već kožu odmah po nanošenju čine mekom i nahranjenom.

Prednost upotrebe ove, prirodom nadahnute njege, jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža.

Namijenjena su svim tipovima kože

Čarobno suho ulje zahvaljujući svom sjajnom sastavu njeguje kožu te ju čini nježnom i mekom, a istovremeno hidratizira i lice. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose.

Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama svojim zlatnim sjajem daje koži za nijansu tamniju boju te posebno naglašava njezinu preplanulost. Prekrasnog je mirisa pa ga je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema.

*PR članak