Oldtimeri prodefilirali gradovima ŽZH

Tradicionalni 12. Međunarodni susret starodobnih vozila ”4 grada Hercegovine 2021” privukao je veliki broj sudionika i zaljubljenika u oldtimere.

Program je započeo u nedjelju u 11 sati kada su vozila su krenula od Ljubuškog prema Grudama, Posušju i Širokom Brijegu.

Po dolasku u Široki Brijeg za sve sudionike bila je priređena večera u restoranu ”Kod Čolića” te su dodijeljena priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta.

Oldtimeri su središtem Širokoga Brijega, iz pravca Pecare prema Trgu širokobrijeških žrtava, prošli u koloni bez zaustavljanja kao što je to bio slučaj prethodnih godina. Automobili su nakon prolaska kroz grad biti izloženi te dostupni građanima za razgledavanje na parkingu parka Sajmište.

Oldtimeri u Grudama/Foto: Grude.com

Inače, organizator ovog susreta, Oldtimer klub Ero, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje. Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.