Oldtimeri će u nedjelju 12. put prodefilirati gradovima ŽZH

Tradicionalni 12. Međunarodni susret starodobnih vozila ”4 grada Hercegovine 2021” zasigurno će privući veliki broj sudionika i zaljubljenika u oldtimere.

Program je započeo u nedjelju. Vozila su krenula u 11:00 sati, a kretat će se od Ljubuškog prema Grudama, Posušju i Širokom Brijegu.

Po dolasku u Široki Brijeg za sve sudionike bit će priređena večera u restoranu ”Kod Čolića” te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta.

Oldtimeri će središtem Širokoga Brijega, iz pravca Pecare prema Trgu širokobrijeških žrtava, proći u koloni između 16:30 i 17:00 sati bez zaustavljanja kao što je to bio slučaj prethodnih godina. Automobili će nakon prolaska kroz grad biti izloženi te dostupni građanima za razgledavanje na parkingu parka Sajmište, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Organizacijskog odbora.

Inače, organizator ovog susreta, Oldtimer klub Ero, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje. Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.