Okončana drama u Baru

Edin Begzić, koji je od utorka ujutro prijetio aktiviranjem eksplozivne naprave ispred poslovnice NLB banke u Baru u Crnoj Gori odlučio se predati policiji.

Crnogorske Vijesti neslužbeno doznaju kako se Begzić nakon razgovora s potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem odlučio mirno predati.

Najvažnije je da se sve završilo mirno. Ovu su životne stvari. Idemo dalje, rekao je kratko Abazović.

Podsjećamo, Begzić se jutros zatvorio u poslovnici jedne banke u Baru i prijetio da će se raznijeti eksplozivnom napravom ako banka ne vrati novac njegovim roditeljima i ostalim radnicima.

Foto: Vijesti.me

Prethodno je na internetu objavio snimku na kojoj poziva čelnike države da pomognu u rješavanju situacije s bankom, tvrdeći da je radnicima nanešena višemilijunska šteta, istodobno pokazujući dio improviziranih naprava za koje tvrdi da su eksplozivne.

Banku ću držati pod kontrolom sve dok radnicima ne isplati pare koje je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vrijeme koje su čekali. Sa sobom ću imati masku za suzavac i dim, pancirku, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dvije improvizirane eksplozivne naprave na daljinsko upravljanje. Na improviziranim napravama bit će vrećice s čavlima ukoliko dođe do eksplozije, naveo je na snimci i demonstrirao kako naprava funkcionira.

Barska policija evakuirala je dio tog grada na crnogorskoj obali, a na mjesto je izašla i vatrogasna jedinica iz tog grada. Kako izvještavaju crnogorski mediji, u poslovnici banke nije bilo zaposlenika jer im je muškarac dopustio da odu.

(www.jabuka.tv)