Oglasio se Milan Kujundžić: Ne opravdavam radnike, ali provaljivano mi je u kuću tri puta

Ministar zdravstva RH Milan Kujundžić sazvao je izvanrednu konferenciju za medije. Osudio je incident koji se dogodio u četvrtak u Ivanbegovini, gdje je napadnuta novinarka Slobodne Dalmacije koja je htjela slikati njegovu kuću u njegovom rodnom mjestu kod Imotskog.

Nastavno na napise u medijima o incidentu koji se dogodio pored moje  kuće u rodnom selu Ivanbegovina kod Imotskog, molim da se javnost izvijesti kako su radnici koji su radili kod susjeda napravili incident s novinarkom Slobodne Dalmacije.

Ako je sve što se navodi točno, najstrože osuđujem takve postupke i ovim putem pohvaljujem policiju u Imotskom koja je primjereno reagirala. Naglašavam  kako ipak  treba pričekati  službeno izvješće policije.

Ne opravdavajući radnike, napominjem da mi je u kuću u Ivanbegovini dosad provaljivano tri puta, što je policija istraživala, a u ovom slučaju je možda kod radnika pobudilo sumnju da se opet događa provala. Navode novinarke da su mene spomenuti radnici kontaktirali telefonski niječem, što se uostalom lako može i provjeriti po zabilježenim telefonskim pozivima.  U vrijeme incidenta bio sam na sjednici Vlade i nisam ni s kim razgovarao, priopćio je ministar Kujundžić.

Što se tiče kuće u Ivanbegovini, koju je novinarka istraživala jer po podacima iz imovinske kartice ima više kvadrata nego što je prijavljeno, Kujundžić kaže da je izgrađena prije dvadesetak godina, da ima 100 četvornih metara stambene površine i da u međuvremenu nije ni povećana ni smanjena.

Rođaci hrvatskog ministra Kujundžića napali novinarku jer mu je htjela snimiti imanje

(Večernji list/Hina)


13 komentara

 • Tri dana cuda i gotovo
  Ta nije nikome nista oduzeto niti je iko odgovarao za lopovluk.
  Ako ode i oguliti koji krompir, to ce mu doci kao terapija da se malo preupita ima li kraja ljudskoj pohlepi.

 • Kujundžić je gotov, još sad kad ovi glupi novinari iskopaju da se dio novaca koje HR daje za bolnicu u Mostaru vraća njemu i Andreju u kuferćiću 😁

 • Bagra Račanova boljševička dan i noć rovari protiv svakog tko je državotvorni Hrvat.
  To ljevičarsko, crveno fašističko smeće najradije bi nas vratilo ponovno u Socijalističku republiku Hrvatsku kao dio bivše Šugoslavije..
  Au toj Šugoslaviji znalo se kako treba postupati s narodnim i klasnim, neprijateljima bratstava i jedinstva naroda bivše Juge!
  Po obrascu Kreše Beljaka crvenog fašiste i Bernardićevom koalicijskom partneru, Udba je to rješavala na pravi način.Ubojstvima, eksplozivom, ubijanjem žena i djece hrvatskih političkih protivnika..
  Udbine ubojice iz crvenog boljševičkog miljea i danas drže sve važne pozicije u gospodarstvu, sudstvu i naročito u mediijima.
  devedeset posto medija u Hrvatskoj duboko mrzi sve vezano uz hrvatske borce,, Domovinski Rat i stvaranje neovisne i demokratske države Hrvatske..
  Nažalost, dobrim djelom za to je odgovoran bivši hr.predsjednik i istinski državnik i demokrat F-Tuđman..
  On je uporno mislio kako s boljševicima, sinovima i unucima partizanskih zlikovaca, koljača i ubojica -može biti pomirbe.
  Ne može, to je ključni REZULTAT SVEGA ZLOGA ŠTO SE I DANAS DOGAĐA U DRŽAVI HRVATSKOJ.
  od ISELJAVANJA, RADA ZA MALE PLAĆE(OSIM ZAGREBA GDJE JE STACIONIRANA NAJAČA BAZA KOMUNISTA I BOLJŠEVIKA U HRVATSKOJ).
  Zato će sve učiniti da omrze bilo koga tko je u vlasti tko je uz hadeze, pa makar imao ušteđevinu ili kuću vridnu nekoliko stotina tisuća maraka što ima svaki naš radnik koji je proveo vani barem 20 godina ili više.
  Isti obrazac su koristili kad su rušili predsjednika Tuđmana daleke 1997 god.
  Pljuvala je neka sitna ,šibicarska ,činovnička službenica kao zmija, kako Ankica Tuđman ima ušteđevinu od skoro dvjesto tisuća maraka!
  Kao da njezin suprug F.Tuđman nije 10 godina bio predsjednik RH i kao da je cio život bio malne prosjak!????
  Svaka obitelj koja radi cjeli radni vjek ima neku ušteđevinu, a obitelj Tuđman su rušili jer po njima, boljševicima nitko u Hrvatskoj tko je vezan uz hadeze ,pa makar bio i navrhu ne bi smio imati više od par tisuća ušteđevine..
  Sjetimo se Burduša i krivokletnika Mesića , nikad nije hrvatskoj javnosti objasnio odakle mu tri milijuna kuna za kupnju dva superluksuzna stan as garažama u Zagrebu i Sljemenu..
  Bandu ljevičarsku ne zanima odakle Mesiću miliujun maraka za kupnju kao da kupuje dva suncobrana da ne izgori mada je jako preplanuo-,
  To su ti dvostuki kriteriji koji u Hrvatskoj egzistiraju javno.
  Ljevičarske bandite, komuniste i lopove ne smiješ pitati za porijeklo imovine jer su oni ubijanjem u bivšoj Jugi stekli sva prava na nedodirljivost koja drugima ne pripada.
  Zato tu ljevičarsku bagru treba držati na lancu inače će doći u pitanje i sam opstanak države Hrvatske jer je baš ona njima najveća smetnja i najveći TRNU OKU I PETI KOJEG SE NE MOGU RJEŠITI!
  ZATO SU SRUŠILI GOSPOĐU KOLINDU I NE ĆE STATI DOK NE DOVEDU RAČANOVE LEŠINARE I UBOJICE U BANSKE DVORE KAO ŠTO SE VEĆ PAR PUTA DOGODILO U ZADNJIH 20 GODINA.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.