Oglasio se Jakirović o nemilim scenama u Trebinju

O tučnjavi u kojoj je i sam sudjelovalo, oglasio se i trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Kada sam izašao iz autobusa da pozovem igrače da krenemo, a u međuvremenu su im podijeljeni sendviči, Đoki (Milović, kapetan Leotara, op.a.) sam rekao, “Što ti je, gotova stvar”. Također, podsjetio sam ga da me je vrijeđeo i na prethodnom našem gostovanju, a on je odgovorio, “Ja ću ovo, ja ću ono…”

Kada sam mu došao blizu, on me odgurnuo, a kada su to vidjeli ovi moji, odmah su reagirali. Klub će izdati priopćenje. Nama može prići tko god hoće, i napasti nas, izjavio je Jakirović za Avaz.

Na pitanje zašto je došlo do fizičkog obračuna ispred službenih prostorija, šef stručnog stožera mostarske momčadi odgovorio je: Sve ćete saznati uskoro, nakon klupskog priopćenja.

Istaknuo je da im se ovakve stvari često događaju u Trebinju.

Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju: ”Što je bilo, što je bilo?”. Slične stvari nam se non stop događaju u Trebinju, bar od kada sam je tu. Bitno je da su napravili ”screenshot”, navodno kako nekoga ganjam. Ali dobro, neka se zabavljaju jedan dan, istaknuo je Jakirović.

Činjenica je da je on (Milović) došao tamo i vrijeđao, prijetio, “ja ću ovo, ja ću ono…” Bože sačuvaj. Ali dobro, zaključio je Jakirović u izjavi za Avaz.

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH o incidentima iz Trebinja odlučivat će na sjednicama zakazanima u utorak i srijedu nakon čega će biti poznate kazne za sudionike. Kazne mogu ići od novčanih do zabrana obavljanja funkcija pa čak i isključenja iz nogometne organizcije.

U tučnjavi nakon utakmice sudjelovao i trener Zrinjskog

(www.jabuka.tv)

14 komentara

 • A vi radite remi zbog kladionice.Cigani.Sad dodjite u siroki i uzmite sve.Tog kokardasa ne vidite u siroki.Njemu i ne treba topla voda vec vap sa ledom od -200

 • jakirovicu cigane lazivi ucestovosi u tucnjavi tkoje izazvo icident tvoj miijenik biblija kadje zapoco psovat mrtve maajke radi stonije bilo tople vode.poznatje biblija po icidentima.sad cete bit kaznjeni sa oduzomanje bodova.novcana kazna.bibliju kaznice novcno neigranjem deset utakmica.ti jakirovicu otices na duzu pauzu i novcana kazna

 • A tko je taj Sergej Jakirević da se svađa u gostima, kao da je Titin patriota pa može što i gdje hoće.
  Nema toga više,poštuj druge da bi bio poštovan.

 • Bravo Sergej.Ne daj da te provociraju a onog cetnika bilbiju prekrizi.To sam ti davno govorio jer tom olosu i otpadku nije misto u vasem klubu.Ako tebe savez ne iskljuci iz bh nogometa a to jedva cekaju jer si jedini pravi trener.

 • anonimno.14.45.nije stadijon zrnskog.toste oteli od veleza.hadeze izglaso zakon daje graski stadijon.dabogda propo sto metara kolikje stadijo nikadje nemogli zatrpat dronjav.cigani.prosaci.kamatari.nista nemate svoje.zahvaltese gagi covicu.m8lijone maraka pokro na racun zrinskog.

  • Za 15:08
   ..osim što si nepismen, vidim da ne znaš činjenično i istinito ili su te u kući slagali.
   Stadiin pod Bijelim Brijegom je uvijek i uvijek bi u vlasništvu grada Mostara. I to je lako privjeriti u zemljišnim knjigama. Gradio ga grad Mostar. U bii je dom nogometašima i atletičarima Veleža. Na njem je igrao samo Velež. Klub koji je osnivala KPJ Jugoslavije, a par godina ranije zabranila rad HŠK Zrinjskog. Nakin rata i obnove rada Zrinjskog igrači i uprava Veleža nisu htijeli dolaziti trenirati i igrati na stadion iz razumljivih razloga. Rat je tek stao i završio sigurnisna situacija je stvarno bila loša i razumljivo je da Velež to nije htio.
   Zrinjsk je popisai ugovor sa gradom Mostarom,vlasnikom stadiona, o najmu istoga da bi imao gdje igrati svoje utakmice. Nakon par godina, u gradskoj uoravi su održavani sastanci na temu da se Velež vrati pod Bijeli Brijeg i sve na inicijativu stranaca. Ali Velež nije htio! Tadašnja uprava veleža je to odbila u dva navrata.
   Dakle stadion je bio i ostao gradski. Zrinjski je na njemu podstanar, a Velež se nikada nije jasno odredio da bi se vratio pod Bijeli Brijeg, sa kojega ga je potjerao rat i nitko drugi.
   Toliko o toj temi mamlazu lažljivi.

  • Nikad nije bio Veležov već gradski stadion a Zrinjski kao pravni nasljednik samo vratio ime koje je bilo prije 2 svjetskog rata

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.