Oglas za posao koji osvaja regiju. Vokabula zapošljava 6 novih djelatnika

Iako zvuči nestvarno, pored 7 postojećih profesora njemačkog jezika Vokabula zapošljava još 5 novih. Čime se ukupan broj predavača u Vokabuli penje na 12, a pri tome mislimo samo na profesore ne računajući druge djelatnike.

Međutim, Vokabula neće stati na 12 profesora već su u stalnoj potrebi za novom radnom snagom. Ovaj trend zapošljavanja u ovoj brzorastućoj Mostarskoj kompaniji će se nastaviti i u budućnosti.

Naša potreba za novim profesorima i dodatnom radnom snagom proizlazi iz stabilnog i konstantnog rasta kompanije. Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u nastavi, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira s Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u Mostaru i regiji kada je u pitanju njemački jezik. Osim najmodernije opremljenih učionica i najmnogobrojnijih tečajeva u Mostaru ali i u Hercegovini općenito, pokazujemo našim zaposlenicima da smo uistinu najbolje okruženje za osobni rast i razvoj. Nerijetko smo svjedoci da pojedinci u našoj kompaniji stasaju u izvrsne profesionalce koji mogu služiti na ponos svojoj struci. Iz dana u dan ohrabrujemo naše zaposlenike da preuzmu rizik i naprave korak više, jer iskustvo i znanje koje neprestano crpe iz kolektiva i u radu s polaznicima je prava garancija da neuspjeh uopće nije opcija, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Pored suvremene nastave, Vokabula je i pozitivan primjer ekonomskog osnaživanja žena, zapošljavanja mladih koji su tek završili fakultet, a surađuju i sa svjetski renomiranim Goethe-Institutom iz Njemačke.

Vokabula je stara tek nešto više od godine i pol dana i trenutno zapošljava 7 profesora njemačkog jezika. To je činjenica na koju smo jako ponosni. Ne znamo za nijedan drugi privatni tečaj ili školu jezika u Hercegovini koji zapošljava toliko profesora jednog jezika, poručuje nam Ivana Vukadin.

Na njihovoj web i facebook stranici su objavili oglas za posao za profesore njemačkog jezika i momentalno su postali prava senzacija! A mi Vam ga prenosimo u cijelosti.

Profesor njemačkog jezika – 5 izvršitelja

Drago nam je što se napokon možemo upoznati. Rekli su nam da imaš potencijala kao profesor njemačkog jezika i da si izvrstan organizator. Upravo zato smo napravili ovaj oglas za posao samo za tebe i s nestrpljenjem očekujemo da te upoznamo. Pričali smo o tebi na našim sastancima svake prve srijede u mjesecu i mnogima si se svidio. Naša Ružica jedva čeka da te upozna i zagrli.

Čuli smo da se voliš stručno usavršavati u svojoj struci i da vjeruješ da obrazovanje nikada ne prestaje — pogotovo nakon završenog fakulteta. To je super jer ćeš se onda super uklopiti u naš tim. Nama ne smeta ako si drukčiji i vjerujemo da je u raznolikosti najveća moć u ljudima. Ima nas svakakvih oblika i dimenzija i mi ih sve prihvaćamo. Samo ne volimo obične ali ti nemaš brige s time jer smo sigurni da ćeš se uklopiti u naš tim. Ako se želiš pridružiti timu najboljih profesora njemačkog jezika u Mostaru i stalno nadmašivati sebe u nastavi, a pri tome ne mislimo na popravljanje rukopisa na ploči jer ispisivanje suhoparnih fraza i riječi više nije cool, onda se ovaj oglas isplatio da te nađemo.

Možda još nisi magistar njemačkog jezika, ali si na putu da to postaneš, no, zato imaš završen preddiplomski. Samostalno se procjenjuješ da si na C1 ili C2 razini, željan si dodatnih obuka i spreman si se uhvatiti u koštac sa više od 300 polaznika po ciklusu. Ako vjeruješ u svoj tim i svoju kompaniju i nije ti se teško probuditi u 7.30 ujutro samo zato da bi dijelio letke onda ćeš voljeti posao u omiljenom mjestu za učenje njemačkog jezika u Mostaru.

Rim nije izgrađen u jednom danu pa ne očekujemo da odmah budeš bolji od naše Ivane Marić, ali ako znaš uspostaviti dobre odnose s polaznicima i kolegama, riješiti konflikte na nastavi, raditi na razvoju i poboljšanju svojih predavačkih sposobnosti a pri tome ostati motiviran onda obrati pažnju na prednosti koje imaš kod nas.

Osim fleksibilnog radnog vremena, konkurentne plaće, besplatnih obuka u i izvan Mostara te besplatnog laptopa ili mobitela nakon samo 3 ciklusa provedenih kod nas, onda nam pokucaj sa svojim životopisom i motivirajućim pismom na email [email protected] a u naslov stavi “Želim posao predavača u Vokabuli”.

#zelimraditizanajcooltecajumostaruidolazitinaposaosaosmjehom

Misliš da odgovaraš profilu i iz Širokog Brijega si? Odlično! Prijavi se na posao u Vokabuli i postani dio #najcool tima!

*sponzoriran članak