Održano izvlačenje velike nagradne igre „Mepas Mall Ljeto iz snova!” – Jabuka.tv

Održano izvlačenje velike nagradne igre „Mepas Mall Ljeto iz snova!”

Došli smo do kraja još jedne velike nagradne igre Mepas Malla koji je svoje vjerne kupce darovao fantastičnim nagradama. U prizemlju centra, danas je održano izvlačenje nagradne igre “Mepas Mall Ljeto iz snova!” U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom u vrijednosti od 20 KM ostvaren od 30.05. do 30.07. u bilo kojoj radnji centra.

Uz savršeni ljetni odmor u spektakularnom hotelu Olympia Sky u Vodicama koji pruža novu dimenziju odmora i ljeto za pamćenje, svi kupci imali su priliku osvojiti mnoštvo nagrada, uključujući tri izvrsna Nokia smartphonea, kako bi ovog ljeta zabilježili posebne trenutke kojih će se rado sjećati.

Uz ove fantastične nagrade svi vjerni kupci su imali priliku osvojiti još mnoge bogate poklon pakete. Saznajte na LINKU tko su sretni dobitnici savršenog ljetnog odmora, odličnih pametnih telefona a i mnoštva ostalih nagrada.

Zahvaljujemo se partnerima nagrade igre Hotel Olympia Sky, HT Eronet i Nokia, što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitamo sretnim dobitnicima kojima je odličan shopping donio fenomenalne nagrade i omogućio da provedu ljeto iz snova!

Ne zaboravite da i vi još uvijek možete obaviti odličnu kupovinu jer su najveća ljetna sniženja pokucala na vrata trgovina, a cijene nikad nisu bile niže! Ako dosad niste, sada je pravi trenutak da pronađete kreacije s kojima ćete izmamiti poglede u svim prigodama, i svoj ormar obnovite komadima o kojima već dugo sanjate! Zaokružite ljetnu sezonu kupovinom savršenih modnih dodataka i otkrijte pravi užitak najboljeg shoppinga u gradu. Must have komadi čekaju na vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu