Održana redovita sjednica Vlade ŽZH u Širokom Brijegu

U četvrtak 4. travnja 2013. godine Vlada Županije Zapadnohercegovačke održala je 52. redovitu sjednicu na kojoj je utvrdila Prijedlog Zakona o šumama, koji je upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Uredbu o izmjeni Tarife upravnih pristojbi Zakona o županijskim upravnim pristojbama.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće županijskog pravobranitelja i zamjenika županijskog pravobranitelja u Županiji Zapadnohercegovačkoj te Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke.

Navedenim odlukama, osnovica za izračun bruto plaće svim korisnicima Proračuna umanjuje se za 8%.

Vlada je donijela i Odluku o davanju na korištenje službenog motornog vozila Agenciji za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Na osobni zahtjev, Danijel Mucić iz Ljubuškog razriješen je dužnosti v. d. direktora poduzeća LJUBUŠKA TKAONICA d. o. o. Ljubuški, a Slaven Prskalo iz Ljubuškog imenovana je za v. d. direktora navedenog Poduzeća, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.