Održana promocija VI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH

U subotu 14. listopada u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je promocija VI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH koja je pohađala jednogodišnju izobrazbu ”Teorija i praksa politike”.

Na svečanosti promocije nazočnima se obratila politička ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH Lidija Bradara, koja se osvrnula na dosadašnji rad i realizirane projekte te je iskoristila priliku zahvaliti se svima onima koji su prepoznali rad Političke akademije HDZ- a BiH i bili potpora u ostvarivanju izvrsnih rezultata.

Nazočnima se obratila i mr. Aleksandra Markić-Boban, ravnateljica Zaklade Hanns Seidel – Ured u Zagrebu, bez čije potpore projekt jednogodišnje izobrazbe Političke akademije HDZ-a BiH ne bi bio izvediv.

Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskoga državnoga zavjeta iz Republike Hrvatske također je pozdravio nazočne te čestitao uspješnim polaznicima na ostvarenim rezultatima. U ime polaznika VI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH i kao polaznica koja je ostvarila izvrsnost u radu obratila se Ivona Čarapina-Zovko koja je istaknula važnost stečenoga znanja i novih poznanstava kroz pohađanje jednogodišnje izobrazbe.

Prof. dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH u svom govoru istaknuo je važnost rada Političke akademije HDZ-a BiH te je čestitao uspješnim polaznicima kazavši kako su oni budućnost HDZ-a BiH.

Na promociji je uručena diploma za 41 uspješnoga polaznika VI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH. Također, na dan promocije VI. generacije s nastavom je krenula i VII. generacija Političke akademije HDZ-a BiH, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.