ODRŽANA BOŽIĆNA PRIREDBA HKUD-a KOČERIN „U SUSRET BOŽIĆU“

Istinski Božićni ugođaj svima koji su došli u kočerinski Dom kulture, kako predsjednik HKUD-a Kočerin Marinko Mikulić-Mako naziva prostoriju u kojoj se održala Božićna priredba „U susret Božiću“, ove nedjelje priredili su članovi HKUD-a Kočerin i njihovi gosti iz Vrgorca i Jara. Na samom početku programa nazočnima se prigodnim riječima obratio predsjednik HKUD-a Kočerin Marinko Mikulić-Mako.

Mikulić se osvrnuo na rad i funkcioniranje HKUD-a Kočerin u protekloj godini i zahvalio članovima HKUD-a Kočerin i njihovim roditeljima na dosadašnjoj podršci koju pružaju u samom radu i funkcioniranju društva. „Iako je svečarska atmosfera moram napomenuti da me žalosti što već 5. godinu od kada održavamo Božićno druženje na ovoj priredbi koja je prije svega kočerinska nema čovjeka koji po funkciji koju obnaša trebao biti među nama. Ali, to govori o njemu, a ne o nama. Stoga plešimo, pjevajmo i veselimo se Božiću“, rekao je između ostalog Marinko Mikulić-Mako.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

Program je obilovao plesom i pjesmom tamburaške i pjevačke sekcija svih uzrasta HKUD-a Kočerin. Posebno oduševljenje nazočnih izazvala je dramska sekcija koja je izvela kazališni komad fra Ante Marića pod nazivom „Naš Božić“. Nazočnima su se predstavili i gosti iz Vrgorca KUD „Vrgorska krajina” i stari kočerinski znanci i prijatelji iz HKUD-a „Svi sveti“ iz Jara predvođeni Matom Anićem. Druženje je nastavljeno uz pjesmu, gangu, bećarac i uz domaće delicije i kuhano vino koje su pripremili članovi HKUD-a Kočerin.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.