Održan je casting za Lice s naslovnice i Miss Mepas Mall-a by Anica Kovač

23.08. u 16 h održan je casting za „Lice s naslovnice i Miss Mepas Mall-a by Anica Kovač“. Od 250 prijavljenjih djevojaka, na casting u Mepas Mall bilo je pozvano 100 odabranih ljepotica koje su pristigle iz cijele Bosne i Hercegovine.

Atraktivnim hodom uz fotografiranje Studia Antonio, djevojke su se predstavile žiriju koji su sačinjavali: Anica Kovač, prva pratilja Miss svijeta 1996., Dijana Pavković i Deana Leko, dugogodišnje organizatorice Sajmova vjenčanja u Hrvatskoj i Hercegovini, te vlasnice časopisa „invjenčanja“ i Josip Jurilj, direktor marketinga Mepas Mall-a. Žiri je imao težak zadatak, izabrati 20 najljepših finalistica, koje će se 13. rujna u finalu natjecati za laskavu titulu Miss Mepas Mall-a, i  tako postati Lice s naslovnice magazina „invjenčanja“ , te osvojiti druge vrijedne nagrade.

USKORO DONOSIMO VIŠE FOTOGRAFIJA

Finalistice će u nekoliko dana priprema s Anicom Kovač  usavršavati  modne vještine kako bi se što kvalitetnije prezentirale u finalu. Ostale djevojke koje ovaj put nisu prošle u daljnji krug natjecanja kao i sve prisutne u centru vesela maskota Ledo Medo, razveselio je prigodnim poklonima. Poklone su dobili i od ostalih sponzora kao što su: Autocentar Tomić, Franck, Violeta, Jana i drugi.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.